Prada ve Aspenx 3. Kez Bir Araya Geldi
MODA

Prada ve Aspenx 3. Kez Bir Araya Geldi

AspenX ve Prada, ilhamını Aspen Snowmass'ın kayak pistlerinden alan dış giyim ve örgülerden oluşan bir kapsül koleksiyonu için bir araya geldi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Aralık 2022

Yedi parçadan oluşan kadın ve erkek giyim koleksiyonunda 2023 kış sezonu için siyah, gümüş ve çarpıcı kırmızı dokunuşlarla kayak ceketleri, şişme montlar ve trikolar yer alıyor.

AspenX ve Prada, bir kapsül koleksiyonu geliştirmek için güçlerini üçüncü kez birleştiriyor. Geçen yıl altı parçadan oluşan koleksiyon, kendine özgü siyah-beyaz tasarımlara sahipti. Geçen yıl olduğu gibi, koleksiyon multimedya sanatçısı Paula Crown tarafından kavramsallaştırıldı. Mevcut koleksiyondaki her parça, Crown'un "Aspen Maps" adlı sanat serisinden Aspen'in topografik arazisine yönelik sanatsal keşfini içeriyor.

Çalışmalar, kayak pisti patika haritalarının açılı üstten perspektiflerini alıyor, ardından yeni formları ve desenleri ortaya çıkarmak için onları soyutlaştırıyor, katmanlaştırıyor ve döndürüyor.

Crown, "Prada'nın saygın evi ile işbirliğimizi sürdürmekten ve doğal ve yapılı çevrede 'büyük yazılı' sanatın varlığını genişletmekten onur duyuyoruz" dedi.

Her ürün, aktif yaşam tarzlarını desteklemek için tasarlanmış sürdürülebilir tekstil teknolojilerinden yapıldı. Koleksiyon, markanın kahraman kumaşı Extreme-Tex, Prada tarafından özel olarak geliştirilen üç katmanlı bir kumaş ve vücut ısısını düzenlemek için tasarlanmış Graphene dolgu sayesinde optimum yalıtım ve su geçirmezlik özelliklerine sahip.

Kapsül koleksiyonu, ilk kez 1997'de ortaya çıkan ayırt edici kırmızı şerit logosuyla işaretlenmiş Prada Linea Rossa'nın premium bir uzantısı.