Gigi Hadid ve Naomi Campbell Boss İçin Kamera Karşısında
MODA

Gigi Hadid ve Naomi Campbell Boss İçin Kamera Karşısında

15 Mart'ta bir defile için Miami'ye gideceğini duyurduktan saatler sonra BOSS, yıldızlarla dolu bir İlkbahar Yaz '23 kampanyası yayınladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Ocak 2023

Önünde ve merkezinde "Kendi Patronun Ol" mantrasının yer aldığı kampanyada altı yetenek yer alıyor: Naomi Campbell, Kolombiyalı şarkıcı Maluma, Gigi Hadid, Güney Koreli aktör Lee Minho, yeni nesil İtalyan TikTok yaratıcısı Khaby Lame ve İtalyan tenisçi Matteo Berrettini. Fotoğrafçı Mikael Jansson tarafından çekilen kampanyanın ana fikri, kendi patronları olmak için üstesinden geldikleri mücadeleleri göstermek amacıyla isimlerin her birini çocukluk hallerinin bir görüntüsüyle tasvir etmekti. Çeşitli ünlüler (Demi Lovato, DJ Khaled, Bella Thorne, Stella Maxwell, Macaulay Culkin, Christina Ricci), sporcular ve ek bir sosyal kampanyaya katılan etkileyici kişilerle birlikte muhtemelen tüm akışlarınızda görmüşsünüzdür.

Markanın giderek daha kapsamlı olan marka elçileri listesine katılan en son isim Gigi Hadid oldu. Amerikalı model daha önce Hugo Boss için çalıştı ve Alman markanın ABD'li spor giyim markası Russell Athletic ile iş birliğini başlattığı 2021 Milano Moda Haftası'nda bir defile açtı.

Yumuşak terziliği seçkin spor giyimle birleştiren sezonluk Boss İlkbahar Yaz '23 kampanyası, takım elbise ve şık silüetlerle özetlenen zahmetsiz ancak bir araya getirilmiş bir ruh yayıyor.

Kampanya, TikTok'ta da hayata geçecek ve içerik oluşturucular, ne kadar ilerlediklerinin bir kaydı olarak çocukluk fotoğraflarını kullanarak "Just a Kid" trendine kendi bakış açılarını sunuyor.