Adele'in Siyah Elbise Tutkusu
MODA

Adele'in Siyah Elbise Tutkusu

Adele, Valentino, Givenchy, Carolina Herrera ve daha fazlasıyla siyah elbiseye saygı duruşunda bulunuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 31 Ocak 2023

Adele, The Colosseum at Caesar's Palace'da gerçekleşen, en çok beklenen "Weekends with Adele" konser serisinin açılışından bu yana Las Vegas'ı devraldı. Gösteri 18 Kasım 2022'de başladı ve o zamandan beri "Set Fire to the Rain" şarkıcısının kapalı gişe şovlarından başka bir şeyi olmadı.

Muhteşem sesi ve büyüleyici performanslarının ötesinde, Balmain , Carolina Herrera , Givenchy ve daha fazlası sayesinde her hafta sonu giydiği gösterişli elbiseleriyle hepimizi büyüledi . Sahne, hit single'larından birinin metaforu olarak ateşe verilen bir piyano dışında, kelimenin tam anlamıyla minimalist. Şovun sadeliği, sesinin renk tonunu şovun nihai yıldızı yapıyor. Ancak onun varlığında büyüleyici bir şey var ve bu da her hafta sonu giydiği ikonik siyah elbiseler. Siyah, karmaşıklığın, gücün, otoritenin ve okyanusun derinliklerinin rengidir. Ve Adele , senaryoya adım attığı anda bu özellikleri performanslarına nasıl taşıyacağını biliyor.

Schiaparelli ve Valentino gibi tasarımcılar da şarkıcıyı lüks kadifeler , süslemeler ve tabii ki özel tasarımlarla giydirdiler. Beş yıldır elbise yapmayan tasarımcı Nina Ricci, Adele'in siyah tutkusuna katkıda bulundu. Grammy Ödüllü şarkıcı, insanların tiyatro izlemek için değil, onun şarkısını dinlemeye geldiklerini biliyor. Ne de olsa, tüm zamanların en iyi şarkıcılarından biri.

İşte Adele'in ilk haftadan bu yana giydiği siyah elbiseler;

Schiaparelli Özel Tasarım

Givenchy Özel Tasarım

Carolina Herrera Özel Tasarım

Valentino Özel Tasarım

Nina Ricci Özel Tasarım

Balmain Özel Tasarım

Giorgio Armani Özel Tasarım

Stella McCartney Özel Tasarım