Miu Miu x New Balance Geri Döndü
MODA

Miu Miu x New Balance Geri Döndü

Miu Miu ve New Balance yeni 574 Colorways'i duyurdu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Şubat 2023

Miu Miu'nun İlkbahar 2022 defilesi, göğüs kafesini saran kısa tenis kazaklarından sonunda düzinelerce moda başyazısında yer alacak olan pileli mikro mini eteklere kadar yeni bir preppy stili dalgasının gündemini belirlemeye yardımcı oldu. Koleksiyonun olmazsa olmazı ayakkabılara kadar uzanıyordu. Modeller bu podyumda New Balance iş birliğiyle yapılmış, eskitilmiş ama aynı zamanda çok şık spor ayakkabılarıyla yürüdüler.

Yarı yıpranmış kottan 574 tenis ayakkabısının yeniden tasarlanmış hali olan Miu Miu x New Balance spor ayakkabı, Milano Moda Haftası'nın tanıtımından aylar sonra mağazalarda yerini aldı ve neredeyse anında tükendi. Ancak onları ilk kez kaçıran Miuccia hayranları için iyi haberler var: Miu Miu x New Balance ortak çalışması, dünya çapındaki Miu Miu mağazalarında ve Miu Miu'nun çevrimiçi butiğinde bir kez daha satışa sunuldu.

Miu Miu ve New Balance ayakkabı işbirliğine üç yeni renk grubuyla devam edeceklerini duyurdu.

Klasik 574 silüetini bir kez daha canlandıran yeni iterasyonlar, püsküllü mavi, mermer efektli denim ve ağartılmış beyaz deri tonlarından oluşuyor. New Balance'ın retro tasarımını Miu Miu'nun keskin hatlı estetiğiyle birleştiren yeni spor ayakkabı, yeniden icat etme konsepti etrafında dönüyor; yapısökümden yeniden yapılanmaya geçiş yaparak, evriminin izlerini geride bırakıyor.

İlk olarak Miu Miu İlkbahar/Yaz 2022 pistinde görücüye çıkan üst üste yığılmış New Balance ve Miu Miu logosu, spor ayakkabının diline zahmetsizce basılarak geri dönüyor. Mavi ve kahverengi modeller, üst kısmını vurgulayan ham malzeme kenarlarıyla eksiksiz olarak gelirken, beyaz yineleme, ton vurgulu pürüzsüz bir deri sayaya sahip.