Gündelik, Sofistike ve Kozmopolit
MODA

Gündelik, Sofistike ve Kozmopolit

Margot Robbie’nin , sokak stili yorumu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Kasım 2023

Yazı Ferhunde Zeynep Atmaca

Çabasız stilin temsilcilerinden Margot Robbie, geçtiğimiz günlerde Bottega Veneta parçalarıyla donatılmış görünümü ile New York sokak stiline sofistike ve gündelik bir yorum kattı. Şehrin kış mevsimine ayak uyduran kombini, katmanlar ile zenginleştirilip, soğuğa adeta meydan okudu.

Robbie, baştan aşağı Bottega Veneta olacak şekilde sırasıyla, "Chalk" renginde pamuk bir askılı ile zarif bir taban katmanı üzerinden, derinlik yaratmak adına "Camomile" tonlarında çizgili rahat kesim keten bir gömlek ile dokuların zıt fitlerin vücut tipine kopliman etti. Kozmopolit havayı benimseyerek, etiket detaylı "Houndstooth" yün ceketi ile çok katmanlı görünümünü ustalıkla tamamladı. Muhtemelen tercih ettiği, yıkanmış efektli orta bel boru paça denim bir pantolon, dokuların ve tonların harmonisine uyum sağlıyor.

"Tex" model Bottega Veneta deri topuklu terliklerle havaalanında bile rahatını bozmadan stiline ağırlık katmayı başardı. Tamamlayıcı aksesuar olarak siyah Intrecciato deri "Small Hop" omuz çantası ile de her zamanki gibi kırmızı halıda ve dışında gerçek bir moda uzmanı olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

Bluz Stretch Rib Cotton Tank Bluz, "Chalk", BOTTEGA VENETA

Gömlek Rahat kesim çizgili Gömlek, "Camomile/light khaki", BOTTEGA VENETA

Ceket Etiketli "Houndstooth" yün ceket, BOTTEGA VENETA

Pantolon Yıkamalı Mid Rise Flared Denim Jeans "Mid Blue", BOTTEGA VENETA

Ayakkabı "Tex" Siyah Deri Terlikler, BOTTEGA VENETA

Çanta "Small Hop" Siyah deri omuz çantası, BOTTEGA VENETA