Yeni Koleksiyonu ile Greyder Kışa Hazır
MODA

Yeni Koleksiyonu ile Greyder Kışa Hazır

Greyder, sezon renklerine ve trendlerine hakim mont koleksiyonuyla kış sezonuna hazır.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Aralık 2023

Greyder montlarında bulunan 3D Termal Teknoloji, nem ve ısı bariyeri ile anti-bakteriyel özellikler sunarak kullanıcıların maksimum konforunu hedefliyor. Su geçirmez teknolojisi ve rüzgar direnci ile donatılan ürünler ayrıca, kaz tüyü ve mikrojel iç dolgu sayesinde üstün ısı yalıtımı sağlarken rahatlık ve şıklığı elden bırakmıyor.

Koleksiyonda yer alan bazı modellerin iç kısımlarında bulunan fermuarlı şeffaf cep ise seyahat halindeki kullanıcılara cihazlarını yağışlı hava koşullarına karşı koruma imkânı sunuyor; aynı zamanda da telefonun cepten çıkartılmadan dokunmatik olarak kullanmasına imkân sağlıyor.

Greyder'in mont koleksiyonu, sizi sıcak tutmakla kalmıyor; aynı zamanda en trend parçalarla stilinizi yükseltiyor. Her detayıyla öne çıkan bu koleksiyon, kış mevsiminin soğuk günlerinde bile şıklığından ödün vermek istemeyenler için sezonun stil kodlarını yeniden yazıyor. Ayakkabı alanındaki uzmanlıklarını ve sahip oldukları kaliteyi, moda dünyasının durmadan güncellenen yeni trendleriyle bir araya getirerek; birçok fonksiyonel özelliğin bulunduğu ve son teknolojilerle hazırlanmış Greyder'in bu mont koleksiyonuyla, rahatlığın ve şıklığın buluştuğu bir kış sezonu geçirmeye hazırlanın!

Koleksiyon hakkında daha fazla bilgi almak ve ürünleri incelemek için www.greyder.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.