Barbiecore Geri Döndü: Margot Robbie Barbie Basın Turuna Devam Ediyor
MODA

Barbiecore Geri Döndü: Margot Robbie Barbie Basın Turuna Devam Ediyor

Margot Robbie Barbie gardırobundan ilham almaya devam ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Aralık 2023

Yazı Aleyna Zeynep Yıldız

Margot Robbie, sadece Barbie'nin yıldızı ve yapımcısı olmakla kalmayıp aynı zamanda en etkili tanıtım aracı olarak da öne çıkıyor. Robbie, filmin yaz boyunca gerçekleşen basın turunda stilisti Andrew Mukamal'ın yardımıyla eski Barbie bebeklerinden ilham alarak Barbiecore trendine öncülük etti. Ancak, SAG-AFTRA grevi nedeniyle Barbie basın turuna ara vermek zorunda kalan ünlü oyuncu, grevin sona ermesiyle birlikte Barbie gardırobuna veda etmediğinin sinyalini verdi.

Ünlü oyuncunun, geçtiğimiz günlerde yönetmen Greta Gerwig ve rol arkadaşı America Ferrera'ya eşlik ettiği etkinliklerde Barbie'den ilham alan son görünümlerine birlikte göz atalım.

Blahnik topuklu ayakkabılarla eşleştirdi. Parlak saçlarını ise doğal dalgalar halinde bırakarak rahat ama şık bir görünüm sergiledi.

Ertesi gün, Robbie'nin stilisti Andrew Mukamal, Barbie'nin bir başka ikonik görünümünü yeniden yarattı: 2015'teki 'Vişneli Turta Pikniği' Barbie. Avustralyalı aktris, Deadline's Contenders Los Angeles etkinliğinde Bottega Veneta koyu renk pantolonu, kırmızı kemer ve çiçek desenli gömleği, Manolo Blahnik topuklu terlikleri ile göz alıcı görünüyordu. Robbie, Anita Ko mücevherleri ve Bottega Veneta deri 'Kalimero' bucket çanta ile görünümünü tamamladı.