Mücevherde Yakalanan Aşkın Sırrı
MODA

Mücevherde Yakalanan Aşkın Sırrı

Pomellato yeni mücevher koleksiyonu ile aşkın güzelliğini kutluyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Şubat 2024

Pomellato, 2023 yılında piyasaya sürülen yeni bir mücevher koleksiyonu ile birçok farklı aşkın güzelliğini kutluyor. Bu koleksiyon, hareketli elementlere sahip neşeli kolyeleri içeriyor. Pomellato Together'ın minimalist tasarımları, pürüzsüz heykelimsi şekillerde, çok yönlü mücevherlerin yeni çağını tanımlıyor.

Aşk, dostluk, kız kardeşlik veya erkek kardeşlik taahhüdünü mühürlemek için, Pomellato Together, sınırları aşan bağları onurlandırmaya devam ediyor. Bu koleksiyon, lüks elmas detaylarıyla bezenmiş ve yeni olanaklar sunan özel tasarımları içeriyor.

Pomellato Together mücevherleri her zaman birbirine bağlı iki elipsi simgeler, birliğin gücünü ve bir arada olmanın önemini temsil eder. İki yeni daire şeklindeki kolye, altın bağlantılarla süslenmiş elmas detaylara sahip, birliği parıltılı bir sembol olarak sunuyor. Hareketli bağlantılardan biri zincirin iki halka arasında kaymasına izin verirken, bu dokunmatik detay, aşkın özgürlüğünü ve neşesini hatırlatıyor.

Yeni tek şeritli beyaz veya pembe altın yüzükler, zıt düz altın bir bağ ile tamamen elmasla kaplı. Bu modern yorumlar, evlilik veya taahhüt yüzüğünün yanı sıra sadece dostluk veya takdirin sembolü olarak da kullanılabiliyor.

Hoop küpeler, sevgilinin dokunuşu kadar nazik bir şekilde kulağı sarmış gibi. Tek, büyük bir kulak manşeti ise aşkın simgesine cesurca modern bir yaklaşım sunuyor. Altın veya linkteki elmas dokunuşlarıyla, bilezik ve yüzükler, güven veren bir varlık ve sürekli destek hatırlatıcısı olarak karşımıza çıkıyor. Yüzükler, bu koleksiyonun ikonik tasarımının yeni bir versiyonu ve Pomellato'nun öncü ruhuna sadık kalırken kullanımı kolay ve farklı modellerle birlikte kullanılabilir.

Çağdaş ama aynı zamanda sadeliğiyle zamansız olan Pomellato Together, birleşimi çekici tasarımla ifade eden mücevherlere Milanese mükemmelliğini taşıyor.