Terzihan ile Yıldızlar Geçidi
MODA

Terzihan ile Yıldızlar Geçidi

Etnik ve kültürel detaylardan ilhamla…

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Şubat 2024

Modern ve sıra dışı mücevherlerin yaratıcısı Terzihan bu yıl 50. yaşını kutluyor. Etnik ve kültürel detaylardan ilham alarak yarattığı Neutra, Fizzy ve Marq koleksiyonlarının cesur çizgileri, Hollywood'un en özel isimleri tarafından tercih ediliyor.

Cannes Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülü alan Merve Dizdar'dan Jennifer Lopez'e, pop müziğin kraliçesi Madonna'dan fotoğraf sanatçısı Mert Alaş'a uzanan dünyaca ünlü isimler Terzihan tercih ediyor. Yaklaşık 20 yıldır 145 ülkede gösterilen ve yalnızca ABD'de her hafta 42 milyon kişinin izlediği tarihin en ünlü talk show programının sunucusu, sayısız kez başarı listelerine girmiş iş insanı, Oscar'a aday gösterilmiş oyunculuğuyla dünyanın en başarılı ve zengin kadınları arasında bulunan Oprah Winfrey de tercihini Türk tasarım mücevher markası Terzihan'dan yana kullanıyor.

Terzihan markasının elli yıl önce İstanbul'da başlayan parıltı dolu yolculuğu, bugün, arzu nesnesine dönüşen tasarımlarıyla dünya çapında insanlara ilham vermeye devam ediyor.