Mugler Paris Pistine Geri Dönüyor
MODA

Mugler Paris Pistine Geri Dönüyor

Mugler, couture haftasının sonunda 26 Ocak'ta şimdi gör, şimdi al koleksiyonunu sergilemeyi planlıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Ocak 2023

Mugler tasarımcısı Casey Cadwallader, pandemi sırasında moda filmlerine ciddi şekilde ısınırken, Fransız evi 26 Ocak'ta Paris podyumuna güçlendirilmiş bir şekilde dönmeyi planlıyor.

Paris'in kuzeydoğu ucundaki geniş bir kültür kompleksi olan La Villette'de 26 Ocak akşamı Cadwallader'ın 2023 sonbaharı olarak kabul edilen şimdi gör, şimdi satın al koleksiyonunu sergileyeceği bir sunum planlandı.

Etkinlik, bu sezon 23-26 Ocak tarihleri arasında düzenlenen ve tipik olarak programın her iki ucunda da bazı hazır giyim etkinliklerinin toplandığı Paris'teki couture haftasının sonuna denk geliyor.

Gösteri içeriği ve formatıyla ilgili ayrıntılar gizli tutuluyor, ancak Mugler tarafından "yeni bir konsept" ve "tüm kanallarda ve canlı bir izleyici önünde sürükleyici bir deneyim" olarak nitelendiriliyor.

Mugler'ın son canlı defilesi 2020 sonbaharındaydı.

Mugler genel müdürü Pascal Conte-Jodra, "Bu, podyuma klasik bir dönüş değil," imasında bulunarak, filmlerinin tüm kanallarda milyonlarca, sonuncusu ise 15 milyondan fazla izlendiğini belirtti. "Nasıl eğlendireceğimizi öğrendik, nasıl şaşırtacağımızı öğrendik, nasıl dikkat çekeceğimizi ve seyircimizi nasıl memnun edeceğimizi öğrendik....Beklenmedik bir şeyler pişirmesi için Casey'ye güvenebilirsiniz...Mugler'da biz risk alırız."

Ayrıca, "geçmişte yaptıklarımızdan tamamen farklı bir ölçekte" ve nihai müşteriyi kesinlikle aklında tutan bir pist olayının ipuçlarını verdi.

"Mugler her zaman popüler bir marka oldu ve şovu sadece mutlu birkaç kişi için tutmak istemedik" diye ekledi.

Ev tipik olarak yılda iki koleksiyon sergiliyor ve sonbaharda hazır giyim moda programına geri dönmeyi ve yeni konseptini geliştirmeyi planlıyor.