Vera Wang ile Pronovias'dan Ortak Koleksiyon
WEDDING

Vera Wang ile Pronovias'dan Ortak Koleksiyon

Vera Wang ve Pronovias erişilebilir fiyatlı bir koleksiyon oluşturmak için iş birliği yapıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Nisan 2021

Vera Wang, yüksek kaliteli Vera Wang gelinliklerinden yüzde 60 daha düşük fiyatlı bir gelinlik koleksiyonu olan Vera Wang Bride'ı tasarlamak için Pronovias ile 10 yıllık bir lisans anlaşması imzaladı

Tasarımcı, bu yılın Ekim ayından itibaren Vera Wang Bride'ın Pronovias'ın küresel mağaza filosuna ve toptan satış hesaplarına üretimi, dağıtımı ve pazarlaması için Barselona merkezli Pronovias ile 10 yıllık bir lisans anlaşması imzaladı.

Vera Wang Bride, couture gelinliklerinden daha erişilebilir bir fiyat noktasında ve daha uluslararası bir müşteri kitlesine ulaşmayı hedefliyor. Vera Wang'ın adı, 30 yılı aşkın süredir yüksek kaliteli ve modaya uygun gelinliklerle anılıyor.

Pronovias şu anda 105 ülkede, Türkiye, New York, Los Angeles, Paris, Milano, Londra, Şanghay ve Barselona'daki ana mağazaları ile 102 perakende mağazadan oluşan bir ağa sahip. Pronovias çok markalı bir perakendeci, ancak Vera Wang ile bu ilk çalışması.

Yeni ortaklığın bir parçası olarak Pronovias, Ocak ayı için özel gün elbiselerinin yanı sıra yılda bir kez yeni bir Vera Wang Gelin koleksiyonu sunacak. Vera Wang, ikisi arasında ayrım yapmak için daha yüksek kaliteli gelinlik serisini Vera Wang Haute olarak yeniden adlandırmayı planlıyor.