16Arlington İlk Gelinlik Koleksiyonunu Çıkardı
WEDDING

16Arlington İlk Gelinlik Koleksiyonunu Çıkardı

16Arlington ilk gelinlik koleksiyonunu piyasaya sürdü.

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Haziran 2021

Londra merkezli 16Arlington'ın ilk gelinlik koleksiyonunda ipek, tüy ve payetler ön planda. Eğlenceli ve her an bir partiye katılıcakmış havasını taşıyan elbiseleriyle tanınan 16Arlington'ın tasarımcıları Marco Capaldo ve Kikka Cavenati, gelinlik koleksiyonunda da sıkıcı değil elbette.

16Arlington gelinlikleri modern ve moda öncüsü bir gelin düşünülerek tasarlandı. Koleksiyonda payetli miniler, daracık 90'ların slipleri ve bolca tüy bulunuyor.

Cavenati, 20 parçalı gelinlik serisini şöyle açıklıyor: "Niyetimiz, geleneksel gelinliği çevreleyen havasızlığın bir kısmını yıkmak ve buna hazır giyim koleksiyonu oluşturduğumuz şekilde yaklaşmak."

Molly Goddard ve Christopher Kane de dahil olmak üzere geçtiğimiz bir yıl içinde gelinlik pazarına giren bir dizi diğer modern İngiliz moda evi gibi, 16Arlington da düğün modasının çehresini değiştirmeye ve daha fazlasını yapmayı umarak yola çıkıyor. Gelinler için basit bir süreç, klasik bir şeyler giymek istemeyenlere de daha fazla seçenek sunuyor.

Markanın arkasındaki tasarım ikilisi Marco Capaldo ve Kikka Cavenati, 16Arlington'ın gelinlik konusundaki girişimi hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Etiketi kurduğumuzdan beri, 'kadınımızın' en iyi, en eğlenceli isyankar olduğu yerde olmak niyetindeyiz. Bir müşterinin düğününde 16Arlington giymeyi seçmesinden daha anlamlı bir güven oyu düşünemiyoruz. Bu nedenle doğal olarak, bu koleksiyonun inşasına gerçek bir özenle yaklaştık. Ekstra özel hissettirmesini istedik. Müşterilerimizin bizden ne istediği konusunda gerçekten net bir fikrimiz var. Bu koleksiyon odaklanmış, baştan çıkarıcı ve güncel ve tam olarak doğru miktarda yaramaz."

İlk 20 parçalık 16Arlington Bridal koleksiyonunda vücudu saran saten elbiseler, Bianca Jagger'dan ilham alan üç parça takım elbise, payet mini elbise, göz alıcı saten slip elbiseler ve hatta dört metrelik tüylü duvak gibi marka imzaları yer alıyor.