Giambattista Valli Dünya Evine Giriyor
WEDDING

Giambattista Valli Dünya Evine Giriyor

Giambattista Valli gelinlik koleksiyonuna 'Evet!' dedi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Ağustos 2021

Giambattista Valli, ilk kez bir gelinlik koleksiyonunu piyasaya sürüyor. Kırmızı halıların yanı sıra tasarımcı Giambattista Valli şimdi hayranlarını düğünleri için giydiriyor. Tasarımcının uzun zamandır beklenen "Love" adlı gelinlik kapsül koleksiyonu, 9 Eylül'de New York bulunan Bloomingdale's'deki ilk durağı ile gövde gösterisi aracılığıyla piyasaya sürülecek.

Valli, 17 parçadan oluşan bir kapsül gelinlik koleksiyonu yarattı. Tasarımcı, imzası olan romantik estetiğinden kesinlikle faydalanmış olsa da, koleksiyonda daha rahat gelinler için mini elbise ve pantolon takım gibi parçalar da var.

Koleksiyonda ayrıca, süsleme detaylı, kabarık kollu, kat kat tül ve bol dantelli, hacimli, açık omuzlu elbiseler bulacaksınız. Kapsül ayrıca, her türlü düğün günü görünümüne ciddi bir çekicilik katacak ayakkabı ve çanta gibi aksesuarlara da sahip olacak.

Valli'nin uygun bir şekilde adlandırdığı gibi 'Love Koleksiyonu' sipariş üzerine oluşturulacak ve özel gösterileri ve dünyanın dört bir yanındaki lüks perakendecilerde müşterilere ve moda evinin arkadaşlarına sunulacak.

Valli, büyük günleri için gelenekselden uzaklaşan gelinlerin sayısı arttıkça düğün dünyasına adım atan en son podyum tasarımcısı. Geçen yıl ilk gelinlik koleksiyonlarını piyasaya süren Londra Moda Haftası tasarımcıları Christopher Kane, 16Arlington ve Molly Goddard'ın beğenilerini takip ediyor.

Giambattista Valli'nin 'Love Collection' gelin kapsülü 9 Eylül 2021'de piyasaya sürülecek.