Kate Middleton'ın Favori Markası Gelinlik İşine Giriyor
WEDDING

Kate Middleton'ın Favori Markası Gelinlik İşine Giriyor

Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın favori uygun fiyatlı markası gelinlik koleksiyonunu piyasaya sürdü.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Ocak 2022

Cambridge Düşesi Kate Middleton tarafından çok yüksek puan alan sadece birkaç uygun fiyatlı moda markası var. Ancak bunlardan biri kraliyet tarafından sayısız vesileyle giyilen, şık ve zarif koleksiyonlarıyla tanınan LK Bennet.

High-street markası dört gelinliğin yanı sıra ayakkabı, çanta ve diğer aksesuarlardan oluşan bir kapsül koleksiyon ile gelinlik işine adım atıyor.
Her gelin için bir şeyler yaratmak amacıyla dört gelinliği hepsi birbirinden oldukça farklı; dantelli bir orta boy elbiseden, daracık bir saten elbiseye, puantiyeli ve fiyonklu tasarımdan daha geleneksel bir etkinlik için harika olacak yüksek boyunlu, yakalı bir elbiseye kadar her şeyi içeriyor.

Ve tüm bunlar aksesuarlarla tamamlanabilir. Koleksiyonda diğer parçaların yanı sıra sivri uçlu topuklu ayakkabıları, platform sandaletler, saten bir el çantası ve bazı güzel saç aksesuarları bulunuyor.

Birçok modern gelin halihazırda hareketli olan ancak pandemi ve büyümenin bir sonucu olarak artan geleneksel gelinliğe daha uygun fiyatlı alternatifler aradığı için LK Bennett, gelinliklere yönelen en son cadde markası.