Düğün Gününüze İlham Veren En Şık Gelin Manikürleri
WEDDING

Düğün Gününüze İlham Veren En Şık Gelin Manikürleri

Zamansız tonlardan göz alıcı detaylara.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Nisan 2022

Düğün günü makyajı söz konusu olduğunda , çoğu gelin beklenmedik aksiliklerden kaçınmak için normalden fazla uzaklaşmadan doğal ve ışıltılı bir makyajı tercih eder. Gelin manikürünüzle , biraz daha yaratıcı olmayı göze alabilirsiniz.

Klasik düğün günü manikürleri genellikle düzgün bir nude tırnak veya zevkli ve hassas bir fransız manikürü içerir. Bununla birlikte, görünümünüze biraz daha zarafet katmak istiyorsanız, bir tırnak sanatı dokunuşu gelin görünümünüzü bunaltmadan yükseltebilir.

İster kendiniz boyamaya karar verin, ister büyük günden önce manikürcünüze bir ilham klasörü kaydetmeyi planlıyor olun, ilham vermek ve düğün günü tırnaklarınızın mükemmel olmasını sağlamak için zamansız ve zarif gelin manikürlerini bir araya getirdik.

Tırnaklarınızı kıyafetinizin geri kalanından detaylarla süslemek, gelin görünümünüzü birleştirmenin ince bir yolu olabilir; örneğin inci takı takıyorsanız, motifi manikürünüze kadar uzatmayı deneyin.


Bu siyah beyaz grafik manikür, tırnaklarının aşırıya kaçmadan günde bir açıklama yapmasını isteyenler için idealdir.


Şık bir fransız tüyosu alırken fazla yanlış yapmış olamazsınız, sadece klasik görünmelerini sağlamak için uzunluğu kısa kenarda tuttuğunuzdan emin olun.


Tırnak uçlarını süsleyen bu narin çiçek tasarımıyla düğün günü buketinizden ilham alın.


Düğün günü kıyafetinize ışıltılı bir dokunuş katmak istiyorsanız, bunu sadece mücevherlerle yapmanız gerekmiyor. Bu inci kaplı manikür, göz alıcı bir tasarım için ten rengi bir tabanla güzel bir şekilde birleşir.


Hala "mavi bir şey" bulamadıysanız, bu pastel tonlu manikürden başkasına bakmayın. Tek bir blok renginin dikkat dağıtıcı olabileceği durumlarda, tekil soyut renk geçişlerini tercih etmek genel görünümü yumuşak tutar.


Tırnaklarınızın bakımlı görünmesini, ancak dikkatinizi görünümünüzün geri kalanından çekmemesini mi istiyorsunuz? Nötr pembe bir tonla manikürünüzü kısa ve klasik tutun.


Günün temasını akıcı bir el yazısı tasarımıyla belirtmek düşünceli bir dokunuş katar - ve düğün günü draması çok zorlayıcı olursa, bunu neden yaptığınıza dair bir hatırlatma görevi görür.


Bir klasiğe yeni bir dokunuş mu arıyorsunuz? Bu hassas dalga tasarımı, Fransız manikürüne alternatif bir yaklaşım getiriyor ve sonuç, zarif bir şekilde şık.


Herhangi bir kutlama en azından biraz konfeti hak eder . Bu tasarımı elde etmek için tırnaklarda ten rengi bir taban rengi kullanın ve uçlara parlak bir son kat uygulayın.