Pronovias ve Ashley Graham'dan İkinci Koleksiyon
WEDDING

Pronovias ve Ashley Graham'dan İkinci Koleksiyon

Pronovias, Ashley Graham ile vücut çeşitliliğini artırmaya devam ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Temmuz 2022

Gelinlik markası Pronovias, model ve vücut aktivisti Ashley Graham ile ikinci işbirliğini duyurdu ve vücut çeşitliliği ile kapsayıcılığına olan bağlılığını pekiştirdi.

Zoom lansmanı sırasında Ashley Graham, Pronovias ile iş birliği yapma arzusunun, 2010 düğünü için kendi gelinliğini bulmakta zorluk çekmesinden kaynaklandığını ve gelinlik deneyiminin kendisini tehlikeye atmış gibi hissetmesine neden olduğunu söyledi.

Graham, "Pronovias koleksiyon yapmak için aradığında çok heyecanlandım çünkü gelinlik deneyimim için çok fazla taviz vermek zorunda kaldım," diye açıkladı. "Koleksiyonum için kimsenin stil, boyut ve uyumdan ödün vermek zorunda kalmamasını sağlamak istiyorum." dedi.

Graham şunları ekledi: "Yalnızca giyeceğime inandığım ve aslında beden ölçüleri dahil olan markalarla uyumluyum. Pronovias ile mesele sadece derecelendirme ölçeği değil, aynı zamanda her bir elbisede yerleşik bir şekillendiricinin olması."

"Pronovias ile ortaklık yapmak çok kolay bir karardı, aynı ahlak ve değerlerin çoğuna katılıyoruz - bu, tüm şekil ve boyutlardaki ve geçmişlere sahip kadınları güçlendirmekle ilgili. Kadınların kendilerine güven duymasını sağlamak istiyoruz" dedi.

Graham'ın 2020'de piyasaya sürdüğü Pronovias için ilk koleksiyonu, gelin markasına göre "büyük bir başarıydı" ve ikinci koleksiyonu için süper model, bir kez daha Pronovias'ın baş sanat yönetmeni Alessandra Rinaudo ile birlikte bir 17 model tasarladı. Tasarımda yeniliğe ve yapıya vurgu yapan, hafif, rahat ve modaya yön veren silüetlerle dolu parçalı gelin koleksiyonu.

Graham şunları ekledi: "İlk Ashley Graham x Pronovias koleksiyonunun inanılmaz bir başarı olduğunu gerçekten hissediyorum çünkü onu sadece 'kıvrımlı kadınlar' için değil, her tür kadın için yarattık. Bu koleksiyonu ilkinden biraz farklı kılan, tüm yenilikler ve tasarımlar. İç ve dış mekanı düşündük, kumaşları, dantelleri ve boncukları yeniledik ve her türlü durumu ve vücut tipini düşündük."

Graham, koleksiyondaki favori elbiselerine gelince, "Tekrar evlenip yeminimi yenilemek zorunda kalsaydım kesinlikle Day elbisesini giyerdim. Day elbisesini 2018'de Oscar'larda giydiğim Zac Posen elbisemden ilham aldığı için seviyorum.