Mayıs Sayımızda Neler Var?
MODA HABER

Mayıs Sayımızda Neler Var?

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Mayıs 2021

Bahar geldi, yaz kapıda fakat içimize ve evimize kapandığımız bu dönemde yaşam enerjimizi belli bir seviyede tutmakta zorlanıyoruz.Bir yandan doğanın uyanışı, açan çiçekler, bir yandan art arda aldığımız vefat haberleri ile geçen günler... Karamsarlığa kapılmanızı bir nebze olsun engellemek, modunuzu yükseltmek için hazırladık Mayıs sayımızı! Kapağımızda Dubai'de yaşayan sevgili Zeynab El- Helw var. Zaha Hadid'in başyapıtı olan ME Dubai Hotel'de gerçekleştirdik çekimi. Influencer'lığı uzun soluklu moda kariyerinden sonra başlayan Zeynab, ikinci çocuğunu dünyaya getirmeye hazırlanıyor şimdi!

Günümüzün şartlarına uyan, kısıtlı sayıda davetli ile daha samimi düğünler için BazaarWedding dosyamıza göz atabilirsiniz.AyrıcaTürk markalarının 2021 yazı için ürettiği birbirinden modern tasarımları Radikal Sadelik isimli moda çekimimizde görebilirsiniz.

Ve Alber Elbaz... Onu anmadan edemezdik. Snobizmin prim yaptığı moda dünyasında cana yakınlığı, sempatikliği ve yeteneğiyle,Karl Lagerfeld'ten sonra gelen bir en büyük üstatlardandı...

Gülen Yelmen