Mert Aslan'dan Şubat Önerileri.
MODA HABER

Mert Aslan'dan Şubat Önerileri.

Moda Direktörü ve Stil Danışmanı Mert Aslan’dan Şubat önerileri

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Şubat 2021

Renk istiyorum. Sonsuz ve sınırsız renk. Her zaman görmeye bayıldığım siyahlar, griler, bejler, devetüyleri bu ara beni cezbetmiyor. Cy Twombly'nin 2001 tarihli eseri ruhumu renklerin enerjisiyle canlandırıyor.

Yeniden doğmuş gibiyim.ARG'ın jakarlı zikzak kazağı ile Bottega Veneta'nın sapsarı yüksek belli "palazzo" pantolonu enerjinizi yükseltmeye yeter de artar bile.

Amina Muaddi'nin yanar dönerli Amina mule'larıve Chanel Pre-Spring '21 koleksiyonundan payet işlemeli çanta ile renk dozunu artırabilirsiniz.

Chanel kristal küpeler ise tam anlamıyla "cherry on the top"! İç mimar Liz Caan'in hayran olduğum Mary Maguire eserleriyle süslediği renkli oturma odası şu dönem tam da yaşamak istediğim yer.

Yves Saint Laurent'in,"Bu şehir bana renkleri öğretti" dediği Marakeş'i bir de ikonik ve biricik Marisa Berenson'dan dinlemek isterseniz Assouline'den yayınlanan Marrakech Flair kitabınıkaçırmayın. L'objet'in Malachite mumu da bu renk ritüeline eşlik etsin.

Yıllarca modanın en korktuğum dönemlerinden olan 80'lerin etkisi kendini hızla gösterirken, itiraf etmeliyim ki The Attico'nun geniş vatkalı fuşya ceket ve pantolon takımı beni iflah olmaz bir şaşaaya ikna ediyor.

Alexandre Vauthier'in Amina sandaletleri , NeverNot Ready 2 Laugh küpeler ve Olympia Le-Tan Frida işlemeli çantasıyla gölgelerden çıkmanın vaktidir.

Büyük partiler, davetler şu sıra gündemimizde olmayabilir ancak bu, birbirinden şahane gece kıyafetlerinin sorunu değil. Carolina Herrera'nın iki renkli minisini,The Attico'nun kuş tüyü süslemeli tek omuzlusunu ya da Oscar de la Renta'nın parlak kırmızısını giyin, açın Spotify'dan Donna Summer - Hot Stuff'ı, kendi partinizi verin.

Tabii, hangi elbiseyi tercih ederseniz edin, Mach & Mach pembe saten topukluları, Chanel kristal işlemeli Vanity Case çantayı ve Ninon Mazzini küpeleri sakın unutmayın.

Bu sezon gardırobunuza mutlaka renkli deri bir parça ekleyin. Benim favorilerim, Zeynep Arçay'ın göz kamaştıran mavi blazeri ve Common Leisure'ın sarı trençkotu.

Sıkıcı renkleri canlandırmak için gayet ideal. Bana sorarsanız,Valentino'nun fuşya pantolonu ve Amina Muaddi kristal işlemeli mule'lar ile giyin derim.

Valentino'nun en yenisi beyaz Roman Stud çantanızı alın, takın Melis Göral'ın Deep Sea küpelerini de... Gölgelerin gücü adına, güç sizde artık!