Mert Aslan'dan Kasım Önerileri
MODA HABER

Mert Aslan'dan Kasım Önerileri

Moda Direktörü ve Stil Danışmanı Mert Aslan’dan Kasım önerileri.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Kasım 2021

Kahvenizi alın ve en sevdiğiniz koltuğa kurulun. Jay-Z ile Alicia Keys'in efsanevi düeti Empire State of Mind dinlemeniz de tavsiyemdir. Lakin Amerikan modasının mihenk taşı Michael Kors'un 40. yıl kutlama defilesinin videosunu izlerken, kendimi mırıldanırken bulduğum bu şarkı sizce de altın rengi payetli elbisenin üzerindeki yerlere kadar uzanan bej paltoya eşlik etmek için ideal değil mi?

Her zaman derim; iyi bir palto güçlü bir kış gardırobunun jokeridir.Tabii ki Max Mara Sonbahar 2021 defilesinin açılış parçası olan tarçın rengi kaşmir palto sezonun açık ara en dikkat çekeni. Jonathan Simkhai triko üst , Ulla Johnson deri etek ve Fendi FF Karligraphy çizmeler görünümün zarafet dozunu artırmak için ideal.

Hareket katmak için ise Dior'un leopar desenli Caro Bag çantası ve Lauren Rubinski'nin Lucky bilekliği kullanılabilir.

Sezonun en iyi paltolarından bahsederken Mach & Mach'in iki renkli paltosunu es geçmek olmaz.

Ulla Johnson alpaka karışımı trikoyu Etro leopar desenli jean , Isabel Marant Leyane botlar ve Chanel mini çanta ile tamamlayın.

İhtişamı vurgulamak için Ninon Bosphorus Lights kolyenin ışıltısı sizi yarı yolda bırakmayacak. Leopar demişken, palto konusunda bir durmak gerekli. Catherine Deneuve'den Jackie Kennedy'ye, Madonna'dan Kate Moss'a tüm stil ikonlarının favorisi olan leopar palto denildiğinde aklıma ilk gelen favori görünüm Gwyneth Paltrow'un bir film galasına giderken giydiği paltosuyla sade makyajı ve çabasız saçı oluyor.

Leopar palto en sade kılığı bile yükseltmek için ideal bir parça. Etro'nun leopar paltosunu LisaYang'ın kaşmir elbisesi ile giymeli.

Hatta Etro kemeri önce paltonun üstüne, paltoyu çıkardıktan sonra ise elbisenin beline takmalı. Bir taşla iki kuş! Saint Laurent Koller çizmeler ve Chanel rugan el çantası da varsa gündüzden geceye kusursuz bir görünüm hazır demektir.

Leopar deseninin bu sezonki alternatifi ise benceValentino defilesinde de gördüğümüz monokrom baklava desenler.Valentino paltoyu Khaite'nin trikosuyla giyerek desen vurgusunu artırın.

Bottega Veneta deri pantolon, Khaite botlar ve Valentino siyah-beyaz Roman Stud çanta ile kombini tamamladıysanız sokağa çıkmaya hazırsınız.