Mert Aslan'dan Aralık Önerileri
MODA HABER

Mert Aslan'dan Aralık Önerileri

Moda Direktörü ve Stil Danışmanı Mert Aslan’dan Aralık önerileri.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Aralık 2021

Aralık ayı kendimi bildim bileli benim için yeni bir yıla hazırlanmayı temsil ediyor ve ne yalan söyleyeyim bu heyecanlı bekleyiş süresince içim içime sığmıyor.Yeni yıla girerken evde yalnız bile olunsa mutlaka giyinip süslenmenin, takıp takıştırmanın uğruna inanan biri olarak payetli parçaların ihtişamına ve ışıltısına bayılıyorum. Carolina Herrera Resort '22 koleksiyonundaki altın rengi payetli straplez elbise sezonun en iyilerinden.

İster Rodarte'nin mor payetli halter uzun elbisesini , ister The Attico'nun zümrüt yeşili payetli minisini seçin, tercihinizi mutlaka Prada'nın Holiday koleksiyonundaki kristal işlemeli ayakkabılardan ve Miu Miu'nun çantasından yana kullanın.

Bulgari'nin Serpenti zümrüt ve pırlanta cuff bilekliği ise olmazsa olmaz.

Sophia Loren'in Roma'daki evinde baştan ayağa Dior'lar içinde yılbaşı ağacını süslediği fotoğrafına bakarken; bugün olsa Sophia, Halpern'in renkli payetli elbisesini ,

The Attico'nun Devon saten terliklerini , Prada'nın kristal işlemeli çantasını veTiina SmithVintage'ın Michele DellaValle tasarımı yakut ve siyah pırlantalı yılan küpelerini seçer mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

Daha sıcak bir yılbaşı görünümü için ise büyük ve salaş trikolarla birlikte giyilen payet eteklere bayılıyorum.Victoria Beckham'ın kanarya sarısı triko ve yeşil payet etek kombini favorim.

Oscar de la Renta'nın çiçek işlemeli sarı trikosu ve Brandon Maxwell'in gümüş payetli eteği iddialı ve göz kamaştırıcı.

Amina Muaddi Ursina filiz yeşili saten ayakkabılar ,Valentino kristal işlemeli metal çanta ve Bibi van der Velden HogWeed küpeler bu görünümün tamamlayıcıları olsun.

Daha sıcak renkler için önerimVictoria Beckham fuşya triko ve mor payet etek kombini olabilir.

Jimmy Choo Saeda kristal işlemeli ayakkabılar ,Valentino turuncu clutch ve Ninon Bosphorus Sunsetbileklik bu görünümün ihtişam dozunu artırmak için ideal. Slim Aarons'un 1955 tarihli, karısı Rita'yı havuzdaki yılbaşı ağacıyla çektiği fotoğrafla yeni yılınızı kutluyorum. Sağlıklı, neşeli ve ihtişamlı bir yıl diliyorum.