Hıdrellez kutlaması için Burgazada’ya!
ASTROLOJİ

Hıdrellez kutlaması için Burgazada’ya!

Bu sene Hıdrellez, bir dolunay gecesine denk geliyor! Bu özel gecede tüm niyetlerinizi bolluk ve bereket temasını hayatımıza çekmek üzere kurgulamak istiyorsanız, Burgazada’da gerçekleştirilecek özel bir etkinlik ilginizi çekebilir…

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Nisan 2012

5 ve 6 Mayıs'ta Burgazada'da gerçekleştirilecek olan Hıdrellez kutlaması, beş ayrı programdan oluşuyor. Astrolog Ayda Ersan, iki farklı etkinlikte katılımcıların astrolojik haritalarını inceleyecek. Etkinliklerden biri olan "Astrolojik Haritanızda Para Göstergeleri"nde, maddi sorunlarınızın kaynaklarını bulabilir, çözüme giden yolları öğrenebilirsiniz. "Astrolojik Haritanızda Aşk Potansiyelleri" etkinliğinde ise; sevgilinizle uyumunuzu, geleceğinizi ögrenebilir, ona bir "Aşk Haritası" hazırlattırabilirsiniz.

Müjde Özdemir'in "An'da Yaratma Meditasyonu"nda ise, geçmişin korkuları ve geleceğin kaygılarından arınabilir, harekete geçmek için gereken motivasyonu bulabilirsiniz.

Zeynep Felix Ergen Pekmen'in "Dolunay Rüya Sembolizması" seminerlerinde ise rüya farkındalığınızı geliştirebilir, bereket rüyalarının sırrına vakıf olabilir, rüyalar aracılığıyla niyetlerinizi gerçekleştirmenin yollarını öğrenebilirsiniz.

Vimal Meral Topdemir'in Raja di Raja Yoga ve Dragon Yoga'yı harmanlayarak uyguladığı "Energy Yoga"yla kendinizi daha dinamik hissedeceksiniz.

İki günlük konaklamalı programın fiyatı 300 TL+KDV. İsterseniz programa Pazar günü günübirlik olarak da katılabilirsiniz. Günübirlik program fiyatı ise 190 TL+KDV.

Etkinlikle ilgi detaylı bilgi ve katılım için 0533 492 57 47'yi arayabilir ya da bu e-posta adreslerine mail atabilirsiniz. astroistanbul@gmail.com, felix@aydakikedi.com, mujde_ozdemir@hotmail.com.