Head&Shoulders’dan büyük yenilik!
GÜZELLİK

Head&Shoulders’dan büyük yenilik!

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Ekim 2011

Kepeğe karşı etkinliği klinik testlerle kanıtlanmış, dünya dermatologların yüzde 79'unun tercihi olan Head&Shoulders, kepek problemi yaşayan tüketiciler için kepeğe karşı etkili saç kremleri geliştirdi. Yeni saç kremleri, doğrudan saç derisine uygulanabiliyor ve böylece kepeğe karşı çok daha etkili bir çözüm getiriyor. İçeriğindeki Çinko Pritiyon sayesinde kepekle savaşıyor ve Head&Shoulders şampuanın etkinliğini artırıyor. Güzel görünen sağlıklı saçlar için ayrılmaz bir ikili olan şampuan ve saç kremleri, birlikte kullanıldığında kepeğe karşı iki kat daha hızlı etki gösteriyor.*

Head&Shoulders saç kremleri, saç derisinden saç uçlarına kadar etki ederek saçınızın pürüzsüz olmasını ve kolay şekillendirilmesini sağlıyor. Özel seçilmiş bakım ve nemlendirici içeriği ile saç telini tamamen sararak; saçın ve saç derisinin nem seviyesini düzenliyor, saça parlaklık ve yumuşaklık veriyor. "Parlayan ve kolay şekillendirilen saçların güzelliği, köklerden başlar" diyen Head&Shoulders Uzmanı Dr. René Rust, sağlıklı saç derisinin güzel saçın temeli olduğunu söylüyor ve şöyle devam ediyor: "Kepekli saç derisi tahriş olmaya çok yatkındır. Head&Shoulders şampuan ile birlikte kremin de kullanılması saç derisinin koruyucu katmanının beslenmesine ve onarılmasına yardımcı oluyor."

Saçlarınızın iki basit adımda daha güzel ve kepeksiz olması mümkün**:

Birinci adımda Head&Shoulders şampuanla, saçlarınızı aşırı yağ, kir ve saç sekilendirici kalıntılarından arındırıp düzenli kullanımda gözle görülen kepeği yüzde 100'e kadar önleyebilirsiniz.

İkinci adımda ise Head&Shoulders saç kremi ile saçınızı tarama ve saç şekillendirmelerden doğan yıpranmalara karşı koruyup, nem dengesini sağlayabilirsiniz.

Çinko Pritiyon içeren ActiZinc formülüyle Head&Shoulders, saç derisini tahriş ederek kepeğe yol açan Malassezia globosa mantarının üremesini yavaşlatmaya yardımcı oluyor. Şampuan formülünde olduğu gibi Head&Shoulders saç kremindeki ActiZinc de saç derisi yüzeyine tutunarak Malassezia mantarını azaltmaya yardımcı oluyor. Farklı saç tiplerine göre, 400 ml boylarda olan H&S saç kremlerinin dört farklı çeşidi bulunuyor.

•Normal ve yağlı saçlar için klasik formülüyle Head & Shoulders "Klasik Bakım"...
•Yağlı saçlar için turunçgil özü içeren formülüyle Head & Shoulders "Limon Ferahlığı"...
•Yıpranmış ve elektriklenmiş saçlar için ekstra nemlendiricili formülüyle Head&Shoulders "İpeksi Yumuşaklık"...
•Kuru saçlar ve saç derileri için bademyağıyla zenginleştirilmiş formülüyle Head&Shoulders "Ekstra Nemlendirici Bakım"...