Nicole Kidman sonunda itiraf etti: Evet botoks'luydum!
GÜZELLİK

Nicole Kidman sonunda itiraf etti: Evet botoks'luydum!

Yıllardır "botokslu mu, değil mi" tartışmaları süredururken, Nicole Kidman hep susmayı tercih etti. Şimdi itiraf etti ve "Artık yaptırmıyorum" dedi!

GÜNCELLEME TARİHİ: 31 Ocak 2013

Hollywood'da tabu olan bir konu varsa, bu da oyuncuların estetik müdahaleleri... Yıllardır Oscarlı oyuncu Nicole Kidman'ın güzelim yüzüne ne yaptığı konuşulur durur. Uzmanlar ve bu işi az çok bilenler, oyuncunun ziyadesiyle botokslu olduğu yönünde hemfikirdi. Ancak Kidman, bu konuda asla ser verip, sır vermedi. Ancak sık sık oyuncunun artık yüz mimiklerini kullanamadığı, bu nedenle karakter oyunculuğu gerektiren işlerden artık teklif almadığı konuşuldu durdu.

Nicole Kidman, geçtiğimiz günlerde "La Repubblica" gazetesine verdiği röportajda "bir zamanlar" botoks kullandığını sonunda itiraf etti: "Evet, botoksu denedim ve sık sık kullandım. Ancak bir süre sonra yüzümü oynatamaz hale geldim. Bu nedenle artık yüzüme botoks yaptırmıyorum ve çok mutluyum. Yüz kaslarım eski haline döndü ve çok rahatladım. Sadece sağlıklı beslenerek ve düzenli spor yaparak cilt sağlığımı koruyorum."

2013, son fotoğraflarından biri. Artık botokslu olmadığını iddia ediyor, ancak donmuş gülüşü hala felç edici iğnenin etkisinden pek kurtulamadığını gösteriyor...

2010, yüzündeki ifade o kadar donuk ki, karakter rolleri teklifleri artık gelmiyor...

2002, Kidman kariyerinin ve güzelliğinin doruğunda... Henüz botoksla tanışmamış...

1996, Hollywood'a yeni adım attığı yıllarda... Ve o günden bugüne neredeyse hiç değişmemiş. "Sağlıklı beslenme ve düzenli spor" sağolsun!