"Hottwins" ile çekici göğüsler!
GÜZELLİK

"Hottwins" ile çekici göğüsler!

%100 doğal formüllü, bitkisel içerikli doğal bakım kremi “Hottwins” kısa sürede hayalinizdeki göğüs ölçülerine sahip olmanızı sağlıyor!

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Şubat 2013

Her kadının vücudunda estetiğine en önem verdiği yeri göğüsleridir. Dolgun, şekilli, çatlaklardan arınmış ve diri göğüsler için "Hottwins" kısa sürede daha çekici göğüslere sahip olmanızı sağlıyor. Geçici çözümlerle hayal kırıklığı yaşamadan, ağrı sızı çekmeden, göğüslerinizi istenmeyen izlere mahkum etmeden keyifle ve kolaylıkla uygulayabileceğiniz bitkisel içerikli "Hottwins", kendinize olan güveninizi yeniden kazanmanızı sağlarken, göğüslerinizi günden güne en ideal haline ulaştırıyor.

Hottwins, sizlere aynı zamanda göğüs çatlaklarını ve dekolte kırışıklıklarını de yok etmenin bitkisel ve keyifli yolunu sunuyor!

Doğal bitkisel yağlar ve özlerden oluşan, fitoöstrojen etkiler sunan "Hottwins", göğüslerinizi dolgunlaştırarak ideal ölçüsüne kavuşmasını sağlarken, cildinizi nemlendirerek kırışıklık ve çatlak oluşumunu da engelliyor. Bitkisel formüllü kombinasyonuyla sağlıklı göğüs dokusu destekleyen Hottwins, düzenli kullanımla kısa sürede göğüslerinizde 1-2 beden büyüme sağlıyor. Günde sadece bir kez göğüslere ve dekolteye masaj yaparak uygulacağınız bitkisel içerikli formülle kısa sürede hayalinizdeki dolgun ve ideal ölçülere sahip olmanızı sağlıyor. "Hottwins" ilk kutuyla göğüs dokusunu toparlayıp sıkılaştırırken, ikinci ve üçüncü kutularla maksimum şekline ulaştırarak dolgun ve çekici göğüslere kavuşmanızı sağlayacak.

Paraben içermez. Ambalaj: 100 ml Perakende satış fiyatı: 89,00 TL (KDV dahil)