Kaş ve kirpik serumları ile yeni bir ifade!
GÜZELLİK

Kaş ve kirpik serumları ile yeni bir ifade!

Göz bölgesi problemlerini hedefleyerek geliştirilen “Neulash” ve “Neubrow” serumlarının klinik olarak kanıtlanmış çözümleri, kirpik ve kaşlarda mucizeler yaratıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Şubat 2013

Türkiye' ye Haker Group tarafından getirilen, göz bölgesinde yarattığı mucizeler ile dikkatleri çeken "Neulash" ve "Neubrow" serumları, klinik olarak kanıtlanmış sonuçları ile rakip tanımıyor.

"Neulash" kirpik serumu sayesinde daha dirençli, belirgin, kalın, gür ve güçlü kirpiklere sahip olabilirsiniz…

Kirpiklerde yaşlanma ve bakım ritüellerinden dolayı oluşan dökülme, seyrelme, kopma gibi sağlık problemlerini ortadan kaldıran "Neulash" kirpik serumu, eşsiz sonuçlar veriyor. Active Eyelash Technology ile güçlendirilen "Neulash" kirpik serumu, zengin ve besleyici formülü sayesinde kirpiklerinizi iyileştirirken aynı zamanda da kirpiklerinize birçok fayda sağlıyor. İçeriğindeki sodyum hylauronat maksimum düzeyde nem sağlayarak kirpiklerinize yumuşaklık, esneklik ve parlaklıklık kazandırıyor.

Amino asitlerin tescilli bileşimi ile yaratılmış bio-teknik peptitler kirpiklerin güçlenmesine ve korunmasına yardımcı olurken, B grubu vitamini olan biyotin ise kirpikleri oluşabilecek tüm hasarlara karşı daha fazla güçlendiriyor. Mucizeler yaratan "Neulash" kirpik serumu, kirpiklerde seyrelme problemini, içerğindeki Pantenol sayesinde çözüme kavuşturuyor.

Pantenol, kirpik köklerini uyararak seyrelme görülen yerlerde yeniden kirpik çıkmasına yardımcı oluyor. Kısa, kırılgan, zayıf ve seyrek kirpiklerin görünümü sadece otuz günde gözle görülür şekilde geliştiren "Neulash" kirpik serumu, tercihen gece yatmadan önce günde bir defa üst kirpik diplerine uygulanıyor.

"Neubrow" kaş serumu ile kaş stilinizi belirlemek artık sizin elinizde...

Seksi, ciddi, asi, masum, sert, çekici, yumuşak, alımlı… Kaş şekillendirmede mucize etkiler yaratan "Neubrow" kaş serumu, kaşlarınızda ifade devrimi yaratıyor. "Neubrow" kaş serumu, "Neulash" kirpik serumundan farklı olarak sahip olduğu özel Dual-Weight Protein Complex formülü sayesinde üç ile dört hafta içinde daha gür, belirgin ve sağlıklı kaşlara sahip olmanıza yardımcı oluyor.

Seyrek, beslenmemiş ve yaşlanan kaşlar ise yoğun peptit, vitamin ve pantenol sayesinde ihtiyacı olan güce, parlaklığa ve yumuşaklığa kavuşuyor. Tatlı badem proteininin yarattığı koruyucu tabaka, kaş çizgisine yumuşaklık verirken elma özü ise canlı bir görünümü tetikleyerek kaşlarınızın daha biçimli, gür, belirgin ve sağlıklı bir görünmesine yardımcı oluyor.

Kaş stilinizi yenilemek, değiştirmek hatta kaş dökülmesine karşı daha etkili bir çözüm elde etmeniz için ihtiyacınız olan tek şey, kaşlarınıza birkaç haftalık süreç boyunca kullanımı son derece kolay olan "Neubrow" kaş serumunu uygulamak. Kaşlarınızda kullanmak istediğiniz temiz ve kuru bölgeye, günde 1 kez (tercihen geceleri) özel olarak tasarlanmış fırçasıyla sürülerek uygulanıyor.

NEULASH FİYATI: 3,2 ml 252 TL / 6 ml 441 TL

NEUBROW FİYATI: 341 TL

Satış Noktaları:
Harvey Nichols İstanbul, Ankara,
Brandroom Nişantaşı, Suadiye, Adana
Haker Showroom Bebek
The Sense Spa