Hawaii güneşi tatil keyfinize keyif katsın!
GÜZELLİK

Hawaii güneşi tatil keyfinize keyif katsın!

Sağlıklı bronzluğun iddialı markası Hawaiian Tropic bu yaz da plaj çantalarının vazgeçilmezi olmaya aday!

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Mayıs 2013

Tropikal hindistancevizi yağı ve esansının yanı sıra egzotik çiçekler, meyveler ve doğal özler içeren Hawaiian Tropic ürünleri, her yaştan her cilt tipine uygun sağlıklı bir bronzluk sağlıyor. Nemlendirme özelliği olan aloe vera, papaya, mango ve benzer tropik bitki özleriyle cildi rahatlatıyor ve tazeliyor.

Arzuladığınız bronz teni, hindistancevizi yağı, beta karoten ve mango içeren eşsiz karışımıyla yaratan, Hawaiian Tropic Tanning Oil Dark bu yazın en favori ürünü. Cildinizi nemlendirirken, uzun süreli ve kalıcı bronzluk sağlıyor. Güneş sonrası bakım için geliştirilmiş Hawaiian Tropic After Sun ise yoğun nemlendirme özelliğiyle cildinizi rahatlattır ve bakım yapıyor.

Hawaiian Tropic bu yaz klasikleşmiş ürünlerinin yanında, plajlarda fırtına gibi esecek yeni ürünleriyle yine adından çok söz ettirecek.

Ayrıca Hawaiian Tropic'in artık klasikleşen ürünleri olan Profesyonel Bronzlaşma Yağları, Koruyucu Güneş Yağ ve Losyonları, Hassas Ciltlere Özel Yoğun Koruma Sütleri,Güneş Sonrası Ürünleri ile bu yaz yine sorunsuz ve kalıcı bronzluk sizleri bekliyor.

Hawaiian Tropic: Yılların uzmanlığının verdiği tecrübe ile en son teknoloji kullanarak üretilen cilde dost ürünleriyle Hawaiian Tropic, Dünya Cilt Kanseri Vakfı tarafından onaylanan tek markadır. Aynı zamanda 1969 yılından beri yalnızca güneş bakım ürünlerinde uzmanlaşmış uluslararası tek firma olmanın gururunu yaşamaktadır.