Yaza incelerek girin
GÜZELLİK

Yaza incelerek girin

Zayıflamak istiyorsunuz hem de hızlı ve zahmetsiz şekilde. Bunun sadece bir hayal olarak kalacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Yeni teknolojinin nimeti yöntemler, incelme konusunda en büyük yardımcınız olabiliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Haziran 2013

Elif Nazlı Duran

Yaz yaklaşıyor ve tüm kadınlar zayıflamak istiyor. Fakat öte yandan zahmet çekmek, sosyal hayattan da uzak kalmak istemiyorlar. Biz de, buna yardımcı olabilecek yöntemleri araştırdık son günlerde selülitlere karşı Vela ve Endormalab'ın, bölgesel incelme için Zeltiq'in, hem yüz hem de vücut toparlanması içinse Thermage yönteminin kullanıldığını öğrendik. Bu yöntemler üzerine ayrıntılı bilgiyiyse M-Onep Nişantaşı Kliniği'nden Dermatolog Dr. Öykü Maraşoğlu'ndan aldık.

VELA

Radyo frekanslı incelme teknolojisi Vela, selülit görünümünün yok edilmesinde kullanılan en etkili yöntemlerden biri olarak görülüyor. Vela'nın, 4 sistemi bir arada kullanarak (radyo frekansı, infrared, vakum ve mekanik masaj) tedavi edilen vücut bölgesinde ölçülerde küçülme ve cilt yüzeyinde daha düzgün bir görünüm sağladığı ve hem derin dokularda hem de cildin üst tabakalarında etki göstererek, yağ tabakalarında ölçülebilir küçülmeler sağlayabildiği ifade ediliyor. Yaptıranların anlattığına göre Vela'nın uygulanması, yumuşak ve sıcak bir masaj hissi veriyor.

ENDERMOLAB

En son teknolojiyle donatılmış olan bu yeni cihaz, deri altındaki düzensizlikleri ve portakal kabuğu görünümünü önemli derecede azaltmaya yardımcı olabiliyor. Endermolab ile uygulanan 14 seanslık bir programda, vücudun geçici olarak incelmesi de mümkün. Endermolab ayrıca lenf drenajı, fibrotik bölgelerin yumuşatılması, varislerden kaynaklanan bacak ağrıları, ödemli venöz (toplardamar) yetersizliği, yara izlerinin yumuşatılması gibi birçok farklı soruna karşı da kullanılabiliyor.

ZELTIQ

Zeltiq, soğuğun zayıflatıcı etkisini bölgesel incelme yöntemi olarak kullanan bir sistem. FDA onayına da sahip olan Zeltiq'le, işlem yapılan bölge 4-5 dereceye kadar soğutuluyor ve yağ hücreleri soğukta yaşayamadıkları için uygulama yapıldıktan sonra yavaş yavaş eriyerek karaciğer yardımıyla vücuttan atılıyor. Maraşoğlu'na göre, uygulama öncesi herhangi bir hazırlığa -anestezi, krem vb.- ihtiyaç duyulmayan Zeltiq'i her bölgeye tek seans uygulamak yetiyor. Bölgesel yağlanma sorunu yaşayan, cerrahi bir operasyondan çekinen herkes güvenle bu sistemden yararlanabiliyor. Love handle (karın yanındaki simitler), kollar, üst ve alt karın, bacaklar, kalça, sırt (sutyen altı katmanları) uygulamanın en çok tercih edilen ve sonuç alınan bölgeleri.