Rowenta'dan kadınların 3 sorununa tek çözüm
GÜZELLİK

Rowenta'dan kadınların 3 sorununa tek çözüm

Aquaperfect Epilatör Serisi sayesinde istenmeyen tüylerden, batık sorunundan ve selülitten tek bir ürünle kurtulmak mümkün...

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Eylül 2014

Yenilikçi teknolojiler ile hayatı kolaylaştıran Rowenta, kusursuz epilasyonun yanı sıra batık, selülit ve kısa tüyler sorunlarına da tek bir ürün ile çözüm oluyor. Yaz aylarını kabusa çeviren bu 3 sorun Rowenta'nın yeni epilasyon serisi Aquaperfect ile dert olmaktan çıkıyor. Hareketli başlığının yardımıyla cilt ile yüzde 100 temas sağlayarak 0.5 mm'lik en kısa tüylerin bile kırılmadan ve cildi tahriş etmeden alınmasını sağlayan Aquaperfect, acı önleyici teknolojisi sayesinde acısız güzellik, su altında kullanım özgürlüğüyle de yaz boyunca ferahlık vaad ediyor. 319,90 TL fiyatla dikkat çeken Aquaperfect, yaza özel plaj çantası hediyesiyle kadınları bekliyor.

Rowenta, lüks bakım anlayışını mükemmellikle eşleştiriyor. Yenilikçi teknolojik gücüyle fark yaratan Rowenta Aquaperfect sancılı epilasyon sürecini tersine çeviriyor. Acı önleyici sistemi suyun ferahlatıcı etkisiyle buluşturan teknolojisi ile dikkat çeken Aquaperfect özel aksesuarları ile sıradan bir epilasyondan fazlasını sunuyor.

Aquaperfect'in titreşimli özel masaj başlığı sayesinde, epilasyon sırasında beyne giden acı sinyalleri bloke ediliyor. Bu teknoloji, bir yerimiz acıdığında ovuşturarak acı hissini azaltmamız ile aynı prensibe dayanıyor. Böylece acısız bir epilasyon hayal olmaktan çıkıyor. Ayrıca su altında çalışabilme özelliği ile gözenekleri yumuşatarak daha etkili bir epilasyon sağlıyor.

Özel başlıkları sayesinde pürüzsüz bacaklar!

Özel aksesuarlarıyla her zaman daha fazlasını sunan Aquaperfect, 4 farklı başlığı ile bir kadının ihtiyacı olan her şeyi sunuyor. Yeni 360 derece dönen özel bacak bakım başlığı, kan dolaşımını hızlandırarak selülit oluşumunun önlenmesine yardımcı oluyor. Aynı zamandakadınların karşılaştığı en sıkıntılı durumlardan biri olan batık sorununu da önleyerek yumuşak ve parlak bacaklara kavuşmanızı sağlıyor.

Yumuşak bir masaj sunan hidromasaj başlığı ise ciltteki kızarıklıkları azaltırken biçimli bacaklara sahip olmanıza yardımcı oluyor. En mükemmel sonuç için haftada bir kaç kere su altında ya da susuz olarak kullanılması tavisye edilir. Hassas bölgeler için daraltıcı başlığı sayesinde en zor bölgelerde bile zahmetsiz epilasyon sunan Aquaperfect yedek epilasyon başlığı sayesinde epilatörünüzü sevdiklerinizle paylaşma imkanı da sunuyor.