Natürel rahatlama anı
MODA HABER

Natürel rahatlama anı

St. Regis Istanbul bünyesinde bulunan Iridium Spa, Elemis markasının bedenin farklı bölgelerine odaklanan doğal içerikli, spesifik bakımlarıyla karşımıza çıkıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Kasım 2017

Pelin Hasçalık

Dünyadaki doğal kaynakların öneminin farkında olan markalar her daim radarımızda... İngiltere'nin profesyonel cilt bakım ve spa markası Elemis bunlardan biri. Nişantaşı St. Regis Istanbul, bünyesindeki Iridium Spa'nın su seslerinin eşlik ettiği huzurlu ortamında Ekim ayı itibariyle Elemis'in natürel içerikleriyle konuklarını ağırlayacak. The St. Regis New York'un açıldığı tarihin yani 80 yıllık mirasın üzerine inşa edilen otelin spa'sı hamam bakımları, vücut ve cilt uygulamalarının yanı sıra masaj çeşitleriyle de rahatlama adreslerimiz arasında. 950 metrekarelik alanda yedi terapi süitine, sauna ve buhar odalarına, farklı büyüklüklerdeki üç dinlenme havuzuna sahip.

Yenilikçi, profesyonel spa terapileri ve özel formüllü ürünleri ile bilinen Elemis'e gelince; marka 25 yılı aşkın süredir spa endüstrisinin öncülerinden. Öyle ki klinik testlerle etkinliği kanıtlanmış cilt bakım terapileri tek bir bakımdan sonra bile etkisini gösteriyor. Doğal aktif içerikler ve bilimsel yöntemlerle geliştirilmiş cilt bakımları, vücut terapileri ve benzersiz masaj teknikleriyle maksimum sonuçlar elde ediliyor.

Ayrıca Elemis, kendine ait prensipleri olan bir marka. Öncelikle ürünlerde aktif içeriklerin kalitesinden ve oranlarından ödün vermeden doğal formüller kullanıyor. Bu ürünler sentetik katkı maddeleri içermiyor ve hayvanlar üzerinde test edilmiyor. Bir diğer prensip bilimi ve son teknolojiyi formüllerine uyarlayarak vitaminler, mineraller, okyanus ve bitkilerden elde edilen içerikler yaratıp sonuca odaklanmak. Klinik testlerle bu sonuçları kanıtlamak da bir başka prensip.

Bu bağlamda Iridium Spa'da deneyimlenebilecek spesifik Elemis bakımları bulunuyor. Özel lifting masajı ve yaşlanma karşıtı içerikleri ile yüz ve göz bölgesindeki ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltan Elemis Pro-Collagen Quartz Lift Facial bakımı bunlardan biri. Boyun, yanak ve çene bölgesinde oluşan elastikiyet kaybına karşı yoğun sıkılık kazandıran Elemis Pro-Intense Lift Effect Facial bakımı da. Elemis Oxygen Skin Calm Facial ise yüz ve gözlere uygulanan masaj sayesinde hassas ciltlerde rahatlama sağlıyor, ciltteki kızarıklığı azaltmaya yardımcı oluyor. Elemis Cellutox Aroma Spa Ocean Wrap vücut bakımı, ardıç ve limon esans yağlarının toksin giderici karışımı sayesinde vücut sistemini uyararak portakal kabuğu görünümüne sahip selüliti hafifletiyor. Elemis Deep Tissue Muscle masaj da bölgesel stres ve kas gerginliğini rahatlatmaya odaklanarak ritmik baskıyla tüm vücudun dinçleşmesini sağlıyor.