Ne var ne yok?
GÜZELLİK

Ne var ne yok?

En yeni makyaj ürünleri, parfümler, anti-aging yöntemler.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Aralık 2017

SONBAHAR YENİLİKLERİ
H&M Beauty makyaj koleksiyonu sezonda farklı ve tutkulu dudak renkleriyle dikkat çekiyor. Serideki rujların süper mat ve parlak dokularını deneyimlemek en az renk keşfi kadar heyecan verici.


Caudalie French Kiss dudak balm'ı, 35 TL
H&M Beauty ruj, 24.99 TL

Physcians Formula Nude Göz Far & Eyeliner paleti ise dramatik göz makyajı için dokuz farklı renk tonunu bir arada sunuyor. Yumuşak renklere sahip Caudalie French Kiss dudak balm'ı da üç farklı ton seçeneğiyle üzüm çekirdeklerinden elde edilen tüm antioksidan özellikleri içeriğinde barındırıyor.

TEMEL İHTİYAÇ
Chanel Palette Essentielle N 170 Beige Intense (270 TL) cilt makyajında gerekli olan üç adımı bir arada sunan bir palet. Kapatıcı, allık ve highlighter'dan oluşan üçlü, seyahatler için de oldukça pratik.

ÇİÇEKLER SAHNEDE
Gucci Kreatif Direktörü Alessandro Michele'nin yaratıcı vizyonuyla geliştirilen ilk Gucci parfüm, modaevine yön veren vizyonun modern felsefesini yansıtıyor.

Çeşitli çiçeklerle büyüyen bir bahçe olarak öngörülen koku, Hindistan'da hasat edilen doğal tuberoz özü ile doğal yasemini bir arada sunuyor.

FERAHLATICI ÇAY
Head&Shoulders, son dönemin güzellik trendi çay ağacının ferahlatıcı etkisinden esinleniyor ve yeni Ferahlatıcı Çay Ağacı şampuanı (17.50 TL) ile saç derisindeki fazla yağı arındırarak kepeğe karşı etkin koruma sağlıyor.

GÜNLÜK SEÇİM
Günlük cilt bakımındaki yenilikler: Esthederm Esthe White Brightening Eye Care bakım kremi (209 TL) göz altı morluklarının ve cilt tonunun eşitlenmesine yardımcı oluyor.

Murad Environmental Shield Aydınlatıcı Bakım Serumu (488 TL) güneş ve hormonal yaşlılık lekelerine karşı etkili. Cetaphil Dermacontrol yüz nemlendirme losyonu (103.40 TL) yağ dengesini kontrol altında tutarak cildi nemlendiriyor.

YENİ ADRES
Ulus'taki şubesine ek olarak Nişantaşı'nda da hizmet vermeye başlayan ClinicUp doğru estetikle ilgili bilinç yaratmayı hedefleyen bir klinik.

Özellikle yüz bölgesine uygulanan dolgu, botoks ve mezoterapi gibi lokal tedavilerin dışında bölgesel incelmede etkili Ultherapy, VelaShape V3 ve Ultrashape Power gibi teknikleri de bu adreste keşfetmek mümkün.