Rosie Huntington-Whiteley'in güzellik sırları
GÜZELLİK

Rosie Huntington-Whiteley'in güzellik sırları

Rosie Huntington-Whiteley bütünsel sağlıkla doğal güzelliğe nasıl ulaşıyor?

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Aralık 2017

Rosie Huntington-Whiteley; Londra ve Los Angeles'ta yaşıyor, 30 yaşında

Marks & Spencer için özel bir makyaj koleksiyonu hazırlayan Huntington'ın fitness konusunda ilhamı annesinden alıyor.

MAKYAJ & PARFÜM
"Makyaj yapmayı hep sevmişimdir. Hatta bu yıl Marks & Spencer'a özel kendi tasarladığım Rosie for Autograph serimi tanıttım."

Makyaj çantasında: Rosie for Autograph koleksiyonundaki Super Model Kiss ruj. "Akşamları favori kozmetik ürünüm kırmızı rujlar." Parfüm: Jo Malone London Lime Basil & Mandarin. "Bu koku bana annemi ve anneannemi hatırlatıyor."

SAÇ STİLİ
Kesim: Londra'da George Northwood. "Saçlarım söz konusu olduğunda seçiciyim. Saç kesimi ve rengi için 16 yaşından beri aynı adrese giderim."

Favori ürünleri: "Moroccanoil markasının yüzü olduğum için şanslıyım çünkü tüm ürünlerini severek kullanıyorum. Özellikle kuru şampuanına hayranım. Arabamda, çantamda ve bavulumda her zaman yanımda taşıyorum."

BESLENME & EGZERSİZ
"İyi beslenmediğinizde yüzünüzde bunun sonuçları görülüyor." Yasaklılar: Alkol, süt ürünleri, işlenmiş şeker.

Favori dersi: New York ve L.A. In London'da Body by Simone derslerinde antrenör kardeşi Toby ile birlikte egzersiz yapmak. "Annem aerobik hocasıydı ve fitness yapmayı bana o aşıladı."

CİLT BAKIMI
"Sık seyahat etmek cildi olumsuz etkilediği için ürün seçimine özen gösteririm." Favori temizleyici: Bioderma Sensibio H20. Profesyonel bakım: Shani Darden'in Retinol Reform bakımı. "Bu çok amaçlı bakım akne, yara, kırışıklık ve koyu lekelere karşı cildi yeniliyor."

Seyahatte vazgeçilmezi: SK-II Facial Treatment maske. Spa: Beverly Hills'teki Tomoko Japanese Spa.