Ocak ayı ne var ne yok dosyası
GÜZELLİK

Ocak ayı ne var ne yok dosyası

En yeni makyaj ürünleri, parfümler, anti-aging yöntemler...

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Ocak 2018

ARILARIN ÖZÜ


Valmont, İsviçre'nin arı kovanlarından elde edilen ham maddeleri, yaşlanma etkilerini geciktiren bileşenlere dönüştürerek L'Elixir des Glaciers Essence of Bees koleksiyonunu yarattı. Serideki sadece Sevil Parfümeri'de satılan Cure Majestueuse Votre Visage (1.460 TL) gözle görünür ölçüde parlak bir cilde kavuşmak için ideal.

GÖZ MAKYAJINA ÖZEL
Christian Louboutin, gözler için tasarladığı yeni Les Yeux Noirs makyaj koleksiyonunu hayata geçirirken en beğendiği güzellik ikonlarından Kraliçe Nefertiti'nin gözlerinden esinlendi. Kirpikleri maksimize eden maskara, Oeil Vinyle Işıltılı Eyeliner, Oeil Velours göz kalemi ve kaş şekillendiriciden oluşan koleksiyonunun ambalajları ise lotus yapraklı Mısır motifleri ve dikilitaşlarının yanı sıra Art Deco geometrisinden referans alınarak tasarlandı.

CİLDİ YAPILANDIRMAK
Biologique Recherche, cildin yeniden yapılanması için gerekli onarımı sağlayan devrim niteliğinde bir buluşa imza attı. Kış ayları boyunca Four Seasons Hotel Bosphorus The Spa'da sunulacak olan La Grande Crème, yaş ile bağlantılı tüm unsurlarla mücadele ederek etkin bir yüz bakımı sağlama iddiasına sahip.


KURU CİLTLERE ÖZEL
Hassas ve özen gerektiren kuru cilt tipleri için iki öneri: Cildi kurutmadan etkili temizlik sağlayan, formülünde sabun içermeyen Cetaphil Restoraderm Cilt Yenileyici Vücut Yıkama Losyonu (68.75 TL) ve cildin doğal koruma mekanizmasını güçlendiren, içeriğinde organik badem yağı bulunan HiPP Vücut Losyonu (38.50 TL).

SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ
Avusturya'nın güneyinde Maria Wörth ve kuzeyinde Altausse göllerinin kıyısında bulunan iki kliniği ile Vivamayr, bir zayıflama kliniğinin ötesinde sağlıklı yaşam merkezi olarak yola çıkıyor. Dünyaca ünlü Avusturyalı Dr Franz X. Mayr'ın 1900'lerin ilk yarısında geliştirdiği Mayr Kürü'nü ilke haline getiren klinikte, ziyaretçilerin metabolizmalarına ve fiziksel özelliklerine uygun kişiselleştirilmiş beslenme ve egzersiz programları geliştiriliyor.

KIZIL CENNET
Madalina Stoïca-Blanchard ve Julien Blanchard'ın aşklarının gücünü parfüm sanatına aktararak yarattıkları niş marka Jul et Mad (840 TL) iki kültürün ve ruhun sıra dışı anılarından ilham alıyor.