Kasım ayının ne var ne yok dosyası!
GÜZELLİK

Kasım ayının ne var ne yok dosyası!

Kasım ayında en yeni makyaj ürünleri, parfümler, anti-aging yöntemler...

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Kasım 2018

SEBUM KONTROLÜ
Caudalíe Blemish Control serumun formülündeki organik gül suyu, sebum üretimini kontrol altına alıyor ve hyalüronik asit ile cildi nemlendiriyor. Yüzde 100 doğal cilt bakım ürünleri sunan Misbahçe'nin paçuli yağı, sebum salgısını dengeleyip, cildi sıkılaştırmaya yardımcı oluyor.


Caudalíe Blemish Control Infusion serum, 245 TL - Misbahçe paçuli yağı, 120 TL

İLHAM VERENLER
Jeroboam Extrait de Parfum, bergamot, Hindistan cevizi ve misk notalarıyla markanın doğuşuna yol açan parfüm olma özelliğinde. Kenzo World Intense'in parfüm şişesi Kenzo'nun ikonik California çantalarından esinleniyor. Montale Boise Fruite, menekşenin çiçeksi ve bergamotun meyve özleriyle dengeli bir kombinasyona sahip.


Jeroboam/Beymen Origino Extrait de Parfum, 30 ml, 790 TL - Kenzo World EDP Intense, 50 ml, 618 TL - Montale/Niche & Co. Artistic Perfumery Boise Fruite, 1.210 TL

NEM VE ONARIM
Çok kuru ve çatlamış dudaklara sahip olanlar için derinlemesine nem sağlayan iki öneri: İçeriğindeki shea ve avokado yağı ile Bioderma Atoderm balm ve formülünde organik yağlar bulunduran HiPP Babysanft dudak nemlendiricisi.


HiPP Babysanft organik dudak nemlendiricisi, 17,90 TL - Bioderma Atoderm balm, 49,50 TL

KIŞ MUMLARI
Fiolas'nın koku yelpazesine eklenen Angel Rose mum kış aylarında bahçe tazeliği sunuyor. Jo Malone London White Moss & Snowdrop mum, orman tazeliğindeki yosun kokusuyla kar tanelerinin ferahlığını buluşturuyor.


Jo Malone London White Moss & Snowdrop mum, 780 TL - Fiolas Angel Rose mum, 175 TL

ORGANİK MAKYAJ
Yüzde 100 doğal ve organik sertifikaya sahip Zao makyaj ürünleri, Zen felsefesinden ilhamla cildi yoran ve zarar veren hiçbir madde barındırmıyor. Brandroom Nişantaşı'nda satışa sunulan Zao'nun bambu ambalajı yeniden doldurulabilir refil sistemiyle de tercih sebebi.