Aralık ayının ne var ne yok dosyası
GÜZELLİK

Aralık ayının ne var ne yok dosyası

Aralık ayına dair en yeni makyaj ürünleri, parfümler, anti-aging yöntemler

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Aralık 2018

CİLDE DESTEK
La Prairie Cellular 3-Minute Peel, elastikiyet kaybı başlayan ve genişlemiş gözenekleri bulunan cilt problemlerine karşı çözüm sunuyor. Atelier Rebul Pharmacy Collection'da yer alan Pre+Probiyotik'li Nemlendirici Süt Serum, gerçek probiyotiklerin yanı sıra shea yağı, avokado yağı ve E vitamini içeriğiyle cildin doğal florasını dengeliyor.


La Prairie Cellular 3-Minute Peel krem, 1.495 TL - Atelier Rebul Pre+Probiyotik'li Nemlendirici Süt serum, 209,90 TL

SEVİLEN NOTALAR
Jean Paul Gaultier, Scandal By Night parfümünü parti gecelerine ithafen hazırlamış. Loewe ise Sephora'larında satışa sunulan Solo'da çiçeksi ve meyve aromalarını beyaz odun notalarıyla yan yana getirerek orijinal bir kimlik ortaya koyuyor. Wonderlust Eau Fresh turunçgillerin uyarıcı etkisini çiçeklerin cezbedici notalarıya harmanlayan taze bir Michael Kors yorumu.


Jean Paul Gaultier Scandal By Night, 80 ml, 839 TL - Loewe Solo EDP, 100ml, 650 TL - Michael Kors Wonderlust Eau Fresh, 100 ml, 550 TL

SAÇLARDA KIŞ BAKIMI
Babe Anti-Hair Loss Lotion formülünde saç kaybının önlenmesine yardımcı olan aktif bileşenleri bulunduruyor. Organik Hindistan cevizi yağı ve shea yağı içeren Aveda Cherry Almond saç kremi, kiraz çiçeği özü ve tatlı badem yağı sayesinde saçlara yumuşaklık ve parlaklık kazandırıyor. OGX kırılma Karşıtı Keratin Oil şampuanı içeriğindeki keratin proteinleri ve argan yağı ile saç tellerini güçlendirerek kopma ve kırılmaları önlüyor.


Babe Anti-Hair Loss losyon, 279,50 TL - Aveda Cherry Almond saç kremi, 124 TL - OGX Kırılma Karşıtı Keratin Oil şampuan, 59,90 TL

STRESTEN KAÇIŞ
Hyatt Centric Levent bünyesinde bulunan Casia SPA by Spa Soul, farklı hamam ritüellerinin yanı sıra Charme d'Orient ürünleri ile besleyici, sıkılaştırıcı, arındırıcı ve rahatlatıcı terapiler sunuyor. İmza bakımlar arasındaki önerilerimiz: Geleneksel Tai, Bali, Hawaiian Lomi Lomi, Ayurvedik ve sıcak taş masajları.