2019’da Trend Olacak 6 Saç Rengi
GÜZELLİK

2019’da Trend Olacak 6 Saç Rengi

Yeni yıl saç trendlerini haberimizde derledik. Hangi saç renkleri 2019'da ilgi odağı olacak?

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Ocak 2019

Yeni bir yılın başlamasıyla birlikte yeni umutlar, istekler de kalplerde yerini aldı. Kadınlar için ayrı bir önem taşıyan saçlar bu yıl hangi renklere bürünecek? 2019 yılı saç rengi trendleri arasında hangileri yer alıyor? İşte saç uzmanlarına göre 2019'da moda olacak saç renklerini paylaştık.

Espresso

Kahverengi saç renkleri bu yıl moda olacak. Özellikle sıcak espresso tonlarındaki saç renkleriyle yeni yılda sıkça karşılaşacağız gibi görünüyor. Her cilt tonuna yakışacağınız düşündüğümüz bu saç rengi ile kendinize daha enerji ve canlılık katabilirsiniz.



Ombre

2018'de olduğu gibi 2019 yılında da ombre saçlar yine favori trendler arasında olacak. Cildinize uygun sarı tonlarından birini seçebilirsiniz. Hem çekici hem de daha ışıltılı bir görünüm sizi bekliyor olacak.



Marjinel Renkler

Pembe, mor gibi tonlar 2019 yılında da saç trendleri arasında yer alacak. Marjinel kadınların tercihi olan renkli saçlar ombre olarak tercih edilebilir. Saç aralarına atılan renkler de ayrı bir hava katacaktır.



Akdeniz Balyajı

Özellikle koyu renk saçlara sahip olanlar ve görünümünü yumuşatmak isteyenler için ideal bir seçim olacaktır. Akdeniz Balyajı 2019 trendleri arasında yerini aldı, siz de yeni yılda değişiklik istiyorsanız tercih edebilirsiniz.



Tarçın

Sarıya yakın tarçın tonları 2019 favori saç trendleri arasında… Daha önce bakır saçlar modayken şimdi daha da sıcaklaşarak tarçın tonları olarak kendini gösterecek. Özellikle beyaz tenli kadınlara çok yakışacağını düşünüyoruz.



Siyah

Siz de siyah saçın büyüsünden vazgeçemeyenlerden misiniz? O zaman şanslısınız siyah saçlar 2019 yılı trendleri arasında olacak. Tamamen gece siyahı ile ahenkle dans eden saçları görmeye hazır olun.