Cesur ve yalın
GÜZELLİK

Cesur ve yalın

Sonbahar/Kış 2018/19 sezonunda iki zıt kutbu inceliyoruz: Canlı ve nötr tonlar

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Ocak 2019

TIRNAKLAR
Makyaj paletinize yeni sezondan bir renk eklemek istiyorsanız, önerimiz mavi: Chanel Violet Piquant oje (155 TL).

GÖZLER
Ekspresyonizm akımından ilham alan makyaj trendinde hedef, temel renkleri gözlere uyarlamak. Deneyin: Shiseido Shimmering Cream Eye Color (125 TL) ve Kiko Metal Foil farlar (64,95 TL).

YANAKLAR
Elmacık kemiklerinden şakaklara uzanan tatlı bir pembelik için uygulayın: Nars Orgasm likit allık (210 TL) ve Sisley Phyto Blush Twist Papaya allık (445 TL).

DUDAKLAR
Sezonun dudak paleti kobalt mavisinden fuşyaya uzanan geniş ve iddialı bir skalada. Deneyin: Amway Aristry Studio NYC (128,70 TL) ve Tom Ford No Vacany rujlar (280 TL).

CİLT
Eğer fondöten makyajınızın olmazsa olmazı ise hafif dokuya sahip Burberry Skin Fresh Glow Warm Nude (323 TL) iyi bir seçenek.

TIRNAKLAR
Sezonun minimalist havasını nötr ojelerle yakalayın. Bunun için tırnaklara zarar vermeyen ve hava almalarını sağlayan formülleri tercih edin. Deneyin: diego Dalla Palma/Beymen Sorbet oje (74 TL)

ELMACIK KEMİKLERİ
Podyumlarda sıfıra yakın makyaj uygulamaları dikkat çekmeyi sürdürüyor. Elmacık kemiklerini hafifçe vurgulamak için az miktarda aydınlatıcı uygulamak yeterli. Deneyin: Dolce & Gabbana Glow Stick Bronz (269 TL) ve Tom Ford Skin Illuminator Fire Lust aydınlatıcılar (245 TL)

GÖZLER
Makyajsız bir cilt görünümü için minimum miktarda fondöteni nemlendiriciyle karıştırarak uygulayın. Bu yalınlığı göz makyajında Estée Lauder Double Wear Color Correcting Duo Apricot (148 TL) ile destekleyebilirsiniz.