Sevgililer Günü için 8 makyaj fikri
GÜZELLİK

Sevgililer Günü için 8 makyaj fikri

Sevgililer Günü'ne özel bir görünüm yakalamak isteyenlere 8 güzellik fikrimiz var.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Şubat 2019

Emily Ratajkowski'nin romantik örgüsü

Sonunda bir yay ile bağlanmış gevşek bir yan örgüden daha basit ne olabilir ki. Emily Ratajkowski'yi kanalize edin ve zarif bir görünüm için yumuşak dumanlı kahverengi göz ve nötr dudakla eşleştirin.


Chloë Grace Moretz'in Hollywood'u

Chloë Grace Moretz, 1930'lardan ilham alan kıvrılmış bir bob, fırçalanmış kaşlar ve parlak kırmızı rujların baştan çıkarıcı bir kombinasyon olduğunu kanıtlıyor.


Jessica Chastain'in örgülü topuzu

Son derece romantik bir görünüm için saçlarınızı düz ve alçak bir topuz yapın, örün ve etrafına sarın.


Margot Robbie'nin Chanel şıklığı

Margot Robbie, dağınık bir topuzun çok romantik görünebileceğini kanıtlıyor. Bir grafik kedi gözü ve yumuşak şeftali dudağı, siyah kadife kurdele (Chanel) ile süsleyin.


Freida Pinto'nun şık at kuyruğu

At kuyruğunuzu süper zarif kılmak için saçınızı keskin bir şekilde yana ayırın. Özel bakım gerektirmeyen bir saç şekli! Dumanlı göz ve nude dudakla ortak olun ve Frieda Pinto'nın kanıtladığı gibi muhteşem bir dumanlı görünüme sahipsiniz.


Natalie Portman'ın sofistike cazibesi

Natalie Portman'ın bordo dumanlı göz farı yaratması için, Dior'un Cool Neutrals'taki Backstage Palette üst ve orta sağ taraftaki gölgelerini bir araya getirin ve kirpiklerinizi bolca rimel ile tanımlayın.


Blake Lively'nin gizli örgüleri

Blake Lively romantik saçların kraliçesidir, ancak çoğu zaman saç stilleri için bir profesyonel gerekir. Bununla birlikte, bu süper basit: saçınızı gevşek, rastgele dalgalar halinde yavaşça döndürün ve özel bir tarih gecesine yakışacak hassas ayrıntılar için ön kısımdaki küçük kısımları örün.


Rosie Huntington-Whitely'nin güç kaynağı

Üstün bir güce sahip güzellik için, Rosie Huntington-Whiteley'de modellendiği gibi, koyu kırmızı dudak ve geriye doğru yapıştırılmış saçlara bakın.


Natalie Portman'ın sofistike cazibesi

Natalie Portman'ın bordo dumanlı göz makyajına ve bol rimelli kirpikleri eşlik ediyor. Dior'un klasik Rouge Dior tuğla kırmızısı rujla bir araya gelin.