Renk Oyunları
GÜZELLİK

Renk Oyunları

Sezonun odak noktası, yumuşak ara tonları makyajda yorumlamak, yılın en iyi anti-aging ürünleri ve kozmetikte dikkat çekenler.

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Nisan 2019

Fotoğraflar Javi Oller
Hazırlayan Pelin Hasçalık

İlkbaharın ve güneş ışığının enerjisini makyajınıza yansıtın; canlı, pürüzsüz bir ten, romantik bakışlar ve cesur dudaklar ile kendi güzellik efsanenizi yaratın.


Chanel Ombre Première
Powder Electrum Lamé far
Chanel Rouge Allure 14 Passion ruj
Gömlek ve küpeler Chanel

Chanel makyaj artisti Deniz Karahan "Sezonun makyaj görünümlerinde; cilt tonuna canlılık ve ışıltı katan sıcak renkler, sıradışı bakışlara eşlik eden doğal görünümlü dudaklar ve yarattıkları efektlerle taze bir görünüm ortaya çıkaran pembe tonları öne çıkıyor."


Chanel Le Crayon lèvres 57 Rouge Profond dudak kalemi,
Chanel Rouge Allure Liquid Powder 952 ruj
Chanel Les 4 Ombres 304 Mystère et Intensité far paleti
Chanel Stylo Sourcil Waterproof 808 kaş kalemi
Bluz Carmen March
Saç aksesuarı Totême



Chanel Correction Complete CC krem
Chanel Rouge Allure Velvet 68 ruj
Chanel Le Vernis
Flamboyance oje
Küpeler Chanel


1.METALİK FAR
Ombre Première Crème 840 Platine Bronze far, kremsi yapısı ile tek başına ya da farklı far dokularına ışıltı kazandırmak için tercih edilebilir.


2.KADİFE HİS
Rouge Allure Velvet 73 Imperial doğal kırmızının en güzel tonunu sunan bir ruj. Dudakları kurutmayan kadife dokuya sahip. Nemli ve mat görünümlü bir bitiş için ideal.


3.YALIN TARAF
Le Vernis ojeler, Chanel İlkbahar/Yaz 2019 makyaj koleksiyonunda iki kontrast renkle keşfedilmeye hazır: Temiz bir görünüm sunan bej Le Vernis 646 Bleached Mauve ve mat bitişli, neon pembe Le Vernis 648 Techno Bloom.


4. AYDINLANMAK
Baume Essentiel iki farklı yapıdan oluşuyor; aydınlık ve ıslak görüntü sevenler için Transparent ve ışıltılı parlaklık sevenler için Sculpting. Chanel makyaj artisti Deniz Karahan, cildinde mükemmel şeffaflığı görmek isteyenlere tüm makyajı tamamladıktan sonra uygulama yapmayı öneriyor: "Islak bir görüntüye sahip olan Baume Essentiel asla gün içinde toplanma yapmıyor. Sadece elmacık kemiği üzerine ve dudaklara uygulama öneriyoruz."


5. DERİN BAKIŞLAR
Les 9 Ombres far paleti ile nasıl bakışlara sahip olmak istersiniz? Deniz Karahan, üst üste uygulanabilen dokuya sahip bu far paleti ile romantik, çekici, dramatik, etkileyici, sade ve derin bakışlar yaratabileceğinizi söylüyor.


6. PUDRA RUJ
Rouge Allure Liquid Powder uzun süre kalıcı, pudralı ve mat bitişli bir etki sağlıyor. Dudaklarda ağırlık yapmayan doğal bir nem hissi bırakan ruj için Karahan'ın önerisi; "Uygularken hafifçe sıkın, ilk etapta tampon hareketlerle ürünü eşit şekilde dağıtın ve dudak kontürünüzü ortaya çıkaracak şekilde uygulamanızı tamamlayın."

Chanel Le Collection
Libre de Chanel La
Palette Caractère ruj paleti
Elbise Chanel