Hızlı hedef: Kusursuzluk
GÜZELLİK

Hızlı hedef: Kusursuzluk

Konu güzelleşmek olduğunda zamanı iyi değerlendirmek şart. Deneyin: Dakikalar içinde bakımlı görünmeyi garantileyen 10 uzman tavsiyesi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Haziran 2019

1- KREM ALLIK
Julia Roberts'ın makyaj artisti Jillian Dempsey'ye göre parmak uçlarıyla uygulanan krem allıklar harikalar yaratıyor: "Hızla ve kolayca cilde
yayabileceğiniz krem allıklar, fırçayla uyguladığınız toz allıklara kıyasla zaman açısından çok daha verimliler. Fakat makyajınıza fondöten ve kontür uygulaması dahil olacaksa, hata payı yüksek olacağından krem allık kullanmanızı tavsiye etmem." Dempsey'nin önerisi: "Sıcak tonlarda seçeceğiniz krem allığı yanaklardan şakak bölgesine doğru yayarak uygulayın."

2- SON RÖTUŞ
Makyaj artisti Gucci Westman'ın makyaja zaman ayıramayanlar için kurtarıcı bir tavsiyesi var: "Krem allık ve highlighter kullanırken, doğru tekniği uygulama konusuna takılmanız size zaman kaybettirir. Unutmayın; makyajın son aşamasında fondötenin düzeltemeyeceği hata yoktur."

3- ŞAMPUANA DESTEK
Garnier Fructis Sleek Shot In-Shower Styler, formülündeki argan yağı ve proteinler ile şampuana destek veren etkili bir yardımcı ürün. Bu içeriğe sahip saç onarıcı ürünler saçların daha kolay kontrol edilmesini ve şekil almasını sağlayacaklarından zaman açısından avantaj sağlarlar.

4- SAÇ KURUTURKEN
Kim Kardashian West'in saç stilisti Justine Marjan, banyo sonrası saçınızın iyi şekillenmesi için yüzde 80 oranında doğal yolla kuruması gerektiği fikrinde: "Saçlardaki suyun çoğu buharlaşmadığı takdirde kurutma makinesiyle istediğiniz şekli sağlamanız zorlaşır ve boşa zaman kaybetmiş olursunuz."

5- NET AYRIM
Dağınık saçlar, doğal ve çabasız bir stil kazandırdığınız takdirde şık görünümü garantiler. Charlize Theron'un saç stilisti Adir Abergel, bu etkiyi ince uçlu tarak yardımıyla saçın ön kısmında yapılan net ayrımın sağladığını ifade ediyor.

6- BRONZLUK
Klasik bronzlaştırıcıların uygulanması hem zordur hem de fazla zaman alır. Hızlıca uygulayacağınız, sizi anında bronz gösterecek nemlendiricileri tercih edin. Bizim öner imiz: Avène Autobronzant Hydratant nemlendirici krem, hafif ve kontrol edilebilir bir ten rengi oluşturma konusunda son derece başarılı.

7- GRİLERE KAMUFLAJ
Phyto Re30 Anti-Grey Hair Treatment sprey, beyazlayan saça doğal rengini yeniden kazandırmayı hedefliyor. Re30 peptidi ile saça rengini veren pigmentlerin sentezini teşvik eden sprey, saçların doğal renginde yeniden pigmente olmasına destek veriyor.

8- SAĞLIKLI CİLT
Cilde nem, vitamin ve mineral desteği sağlayan, derinlemesine temizleyerek toksinlerden arındıran bir yöntemle tanışın: Avşar Klinik'te uygulanan Hydrafacial. Uygulamanın bir diğer avantajı, ince çizgiler, güneş lekeleri ve aşırı yağlanma üzerinde de etkili olması. Hydrafacial ayrıca gözenekleri açarak siyah noktalardan arındırma ve akne tedavisinde de tercih ediliyor.

9- PRATİK LINER
Benefit Roller Liner ile ince bir eyeliner çizgisi çekmenin ne denli kolay olduğunu keşfedeceksiniz. Kahverengi ve siyah renk seçenekleri olan mat bitişli eyeliner, keskin hatlı, tam istenilen kalınlıkta çizgiler çekilmesini sağlıyor. Hızlı kuruyan suya dayanıklı formül, göz üzerinde ağırlık ve dağılma yapmıyor.

10- DÜZEN ÖNEMLİ
Makyaj artisti Gucci Westman, zamandan tasarruf etmek için makyaj çantanızı düzenlemenizi tavsiye ediyor: "Sabah güne başlarken, kullanacağınız makyaj ürününü bulmak için harcadığınız zaman aslında sandığınızdan çok daha uzun. Makyaj çantanızı sadece gerçekten kullanacağınız ürünlerle organize edin ve sezon trendi olan küçük çantalara sığabilecek mini boy ürünler satın alın."