Güzellik setiyle bakımda özgürlük
GÜZELLİK

Güzellik setiyle bakımda özgürlük

Yüz ve vücut bakımını farklı başlık seçenekleriyle birleştiren Braun Silképil 9 Güzellik Seti’nde neler var?

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Haziran 2019

Fotoğraflar Kutup Dalgakıran

Harper's Bazaar Güzellik Editörü Pelin Hasçalık Braun'un yeni Silk-épil 9 Güzellik Seti'ni denedi.

Braun'un yeni Silk-épil 9 Güzellik Seti eksfoliasyondan, vücut tüylerinin alınmasına, cilt bakımından masaja kadar tüm ihtiyaçları karşılamak üzere
tasarlanmış. Set içerisinde sunulan FaceSpa Pro ve başlıkları yüz bakım ihtiyaçlarına yönelirken, Silképil 9 SkinSpa ve başlıkları vücut bakımına odaklanıyor.

Silk-épil 9 güzellik seti bütünsel bakım çözümüyle özgürlük sağlıyor.


FaceSpa Pro

Salon standardındaki sonuçları ev bakımına taşıyan FaceSpa Pro yüz güzelliği seti, beş parçadan oluşuyor: Eksfoliasyon fırça, ekstra hassas fırça, normal fırça, güzellik süngeri ve yeni cilt canlandırıcı ped. Yüz epilatörü ise, kaş bölgesindekj en ince tüylerini kökten alıyor. Günlük cilt temizliğini, elle temizliğe kıyasla altı kat daha arttıran FaceSpa Pro, makyajı derinden temizleyerek, cildin doğal ışıltısını açığa çıkarıyor. İki farklı türde fırça kılına sahip olan eksfoliasyon fırça, yeni cilt hücrelerini açığa çıkarmak için kuru ve ölü cilt kalıntılarını etkili biçimde kaldırıyor. Derinlemesine gözenek temizlemesi yapan fırça, günlük temizlik rutini sırasında cildi nazikçe soyarak ve güzelleştiriyor. Bu uygulama, temizlik sonrası kullanılan nemlendirici, tonik ve krem gibi bakım ürünlerinin daha iyi emilmesini sağlıyor. Cildi canlandıran ped, kan dolaşımını harekete geçirmek için yüze nazikçe masaj uyguluyor. Temizlik sonrası fondöten, kapatıcı ya da allık uygulamanız üzere tasarlanan güzellik süngeri, yüz bakımını tamamlamak için son adım. Cihazdan en ideal performansı almak için yalnızca bir saat şarjda bırakmanız yeterli oluyor.


Silk-épil 9 SkinSpa

Derin masaj, ekfoliasyon ve derin ekfoliasyon başlıkları ile cilt yüzeyindeki ölü derileri temizleyerek pürüzsüz ve canlı bir görünüme kavuşmanızı sağlayan Silk-épil 9 SensoSmart™ vücudun ihtiyacı olan tüm güzellik uygulamalarına pratik bir çözüm sunuyor. SensoSmart™ teknolojisi içeren Braun yeni nesil epilatör, sahip olduğu akıllı sensör sayesinde doğru miktarda basınç uygulayarak epilasyon gerçekleştirmeyi mümkün kılıyor. Tek seferde çok daha fazla tüyü kökünden almak için sizi yönlendiren akıllı sensör, cihaza çok bastırdığınızda kırmızı bir ışıkla sizi uyarıyor. Markanın şimdiye kadarki en hızlı ve en hassas epilatörü olan Braun Silk-épil 9 ıslak ve kuru şekilde kullanılabiliyor ve dört haftaya kadar pürüzsüzlük sunuyor. Derin eksfoliasyon fırçası, kıl dönme riskini azaltıyor ve sadece elle uygulanan fırçaya göre altı kat daha etki gösteriyor. Hassas eksfoliasyon fırçası, cildi ipeksi bir hisle yeniliyor. Ailenin en yeni üyesi olan derin masaj pedi, fark edilir biçimde kan dolaşımını düzenleyerek, cilt görünümünü görünür şekilde iyileştirmeyi hedefliyor.