Ne var ne yok? - Ağustos 2019
GÜZELLİK

Ne var ne yok? - Ağustos 2019

En yeni makyaj ürünleri, parfümler, anti-aging yöntemler

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Ağustos 2019

DENİZİN YENİLEYİCİ GÜCÜ
On yılı aşkın süredir okyanusların korunmasına destek olma misyonunu sürdüren La Mer, bu yıl Blue Heart Crème de La Mer'in (2.550 TL) kavanozunu ışıltılı deniz yosunu ve mercan deseniyle kapladı. Vancouver Adası kıyılarında elle toplanan sürdürülebilir deniz yosunlarıyla yaratılan bu zengin, iyileştirici, ışıltılı nemlendirici sınırlı sayıda üretiliyor.


SICAK ENERJİ
İris, gül ve yasemin çiçekleri barındıran Bulgari Splendida koleksiyonu, manolyanın zengin ruhunu taşıyan Magnolia Sensuel ile genişliyor. Galeries Lafayette'te satışa sunulan Hervé Gambs Eden Palace, baharatlı bir açılışa ve turunçgillerin tazeliğine sahip. Amyris Extrait, Floransa'nın zambakları, Brezilya tonka fasulyesi ve baharatlı vanilyanın sıcak enerjisiyle karşımıza çıkıyor.


Bulgari Magnolia Sensuel, 50 ml, 694 TL - Hervé Gambs Eden Palace, 100 ml, 1.680 TL -


GÜNÜN HER ANI
Makyaj öncesi nemlendirici baz ve güneş koruyucu olarak kullanılan MAC Fix+ Sun Spray 30 SPF, karpuz, şakayık, beyaz çay, salatalık ve ananas kokularıyla yenilendi. Johnson's ailesine yeni eklenen Johnson's Cottontouch Yağ mis gibi kokusuyla cilt bariyerini güçlendirerek cildi nemlendiriyor.


MAC Fix+ Sun Spray 30 SPF, 100 ml, 139 TL - Johnson's Cottontouch yağ, 29,90 TL


SUN SPA KONSEPTİ
Institut Esthederm bronzlaşırken yaşlanma karşıtı bakımı yapan Sun Spa programıyla Four Seasons Hotel Bosphorus The Spa'da özel bir güneşlenme deneyimi sunuyor. Sun Spa, güneş öncesi ve sonrası bakım olarak iki bölümden oluşuyor.


Esthederm Adaptasun Tanning yüz kremi, 259 TL


GÜNEYDE GÜN BATIMI
Yalıkavak Bodrum'un unutulmaz gün batımı manzarasına sahip Sirene Luxury Hotel Bodrum, doğayla dost mimarisi, yenilenen iskelesi ve beyaz kumlu plajıyla kendine ait özel bir koyda konumlanıyor. Uluslararası ödüllere sahip spa'sında tuz odası, bakım odaları ve Türk Hamamı yer alırken, fitness merkezinde pilates ve yoga stüdyoları bulunuyor.