2019 Kasım'ın ne var ne yok dosyası!
GÜZELLİK

2019 Kasım'ın ne var ne yok dosyası!

En yeni makyaj ürünleri, parfümler, anti-aging yöntemler

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Kasım 2019

GÜZELLİK KOÇU
Yüz temizleme fırçalarının ulaşamadığı kir ve makyaj kalıntılarını temizleyen Foreo'nun en yenisi Luna 3, ciltteki tüm değişimi aplikasyon üzerine kaydederek, cildi en iyi sonuca ulaştırmayı hedefliyor. Valmont Moisturizing Eye C Gel, cilt sarkmasını önlerken, soğutucu etkisi sayesinde göz altını anında canlandırıyor.


Foreo Luna 3, 1.599 TL - Valmont Moisturizing Eye C Gel, 741 TL



L'Occitane Jasmin Immortelle Neroli, 435 TL - Nars Audacious, 950 TL - Nuxe Prodigieux Absolu de parfum, 450 TL

SIRADANLIKTAN UZAK
L'Occitane X Pierré Herme koleksiyonundaki Jasmin Immortelle Neroli, yasemin, ölmez otu ve portakal çiçeğinin birlikteliğiyle oluşturulan zengin bir koku. Nars Audacious, zıtlıkların soyut bir yansıması olarak beyaz frangipani, Tahiti gardenyası ve sandal ağacını buluşturuyor. Nuxe, Prodigieux le Parfum severler için bu yıl aynı kokuya Prodigieux Absolu de Parfum ile yeni ve daha yoğun bir yorum kattı.



Esthederm Cellular Body Oil, 249 TL - HiPP Milk Lotion, 38.50 TL

VÜCUT KONFORU
Esthederm Cellular Body Oil vücut bakım yağı, ciltle uyum içinde olan botanik yağlar ve lipitlerle optimum konfor sağlıyor. Formülünde özel HiPP Cilt Koruması CM Glukan içeren vücut losyonu, organik badem yağıyla teni derinlemesine besleyip nemlendiriyor.


CİLT GÜZELLİĞİ İÇİN
Lierac Teint Perfect Skin fondöten, renk tonunu düzenliyor ve sebum üretimini önleyerek mat bir görünüm yaratıyor. Thalgo MCeutic Pro-Renewal Cleanser, taze yeşil yapraklar, portakal çiçeği esanslı peeling etkisiyle dolgun ve temizlenmiş bir cilde kavuşmak için ideal. The Body Shop Tea'nin çay ağacı yağı ile zenginleştirilen kusur giderici soyulan maskesi, tıkanmış gözenekleri açarak cildi arındırıyor.


Lierac Teint Perfect Skin fondöten, 344 TL - Thalgo MCeutic Pro-Renewal Cleanser, 258 TL - The Body Shop Tea Tree Anti- Imperfection Peel-Off Mask, 39,90 TL

Kalıcı makyaj uzmanı Ema Aydın, rengin deri altındaki yansımasını ve Altın Oran'ı baz alarak uyguladığı Microblading yöntemiyle kaşlara yeni bir boyut kazandırıyor. Bu uygulama sayesinde kaşları dökülen ve yeniden kaş kılları çıkmayan, mevcut kaş şeklinden memnun olmayan ya da ifadesini değiştirmek isteyenlerde, kaş kıllarının doğal çıkış yönüne göre üç boyutlu, doğal kıl görüntüsü yaratılıyor.