Sevgililer Günü için saç modeli önerileri
GÜZELLİK

Sevgililer Günü için saç modeli önerileri

Heyecanla beklenen Sevgililer Günü için geri sayım başladı. 2020 yılının Sevgililer Günü planlamaları yapılırken nasıl bir kutlama yapacağınıza bağlı olarak kıyafetinizi, saç modelinizi ve makyajınızı hazırlamaya başlayabilirsiniz.

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Ocak 2020

Sevgililer Günü'nde en güzel kişi olmak istediğinizi biliyoruz bunun için Sevgililer Günü saç modeli önerilerini derledik. Bunlardan ilham alarak karar verme sürecinizi kolaylaştırabilirsiniz. Sevgililer Günü'nde sevdiğiniz gözlerini üzerinizden ayıramayacak.

ÖRGÜLER

2020 güzellik trendleri arasında yer alan saç örgülerine sıkça rastlayacağız. Günlük yaşamdan gece hayatına kadar hemen hemen her koşulda imdadınıza yetişen örgüler çok da hoş görünmenizi sağlayacaktır. Hem zarif, hem şık hem de romantik bir detay veren örgülü saçları zevkiniz doğrultusunda seçebilirsiniz. Balık sırtı, yanlardan örgü, sadece bazı tutamlarda örgü ya da örgülü topuz gibi seçeneklere bakabilirsiniz.



DOĞAL DALGALAR

2020 güzellik trendleri arasında doğal görünüm de yer alıyor. Saçlarınıza kırık fön çektirip sonrasında dağıtarak doğal görünümlü dalgalar elde edebilirsiniz. Bu model de hem gündüz hem de geceye uygundur ve sıkça tercih edilir. Saçlarınız uzun ya da kısa olsun herkese giden bir saç modelidir ve yapılışı da kolaydır. Kuaföre gitmeye vaktiniz yoksa evde kendiniz de saç maşası yardımıyla saçlarınızda kırık fön etkisi yaratabilirsiniz.

COOL GÖRÜNÜM

Kısa saçlıysanız üzülmeyin sizin için de saç modeli alternatifleri oldukça fazla. Saçlarınızı ağırlıklı olarak bir tarafa atarak maşa yapmanız ve sonrasında ellerinizle bukleleri açarak köpük yardımıyla daha hacimli ve belirgin hale getirebilirsiniz. Bu saç modeli hem pratik olacak hem de çok uğraş verilmiş görünümü yaratarak şık bir görünüm de katacaktır. Havalı bir seçim olacağı için kendinden emin ve cool görünmenizi de sağlayacaktır.

DAĞINIK TOPUZ

Sevgilinizle dışarıda bir restoranda yemek yemeği planlıyorsanız dağınık topuz tam size göre bir seçim olacaktır. Burada unutmanız gereken normal bir kafe olmamasıdır, aksi durumda saç modeliniz fazla abartı durabilir. Saçlarınızın önlerinden birer tutam bırakarak bunları dalgalı halde kullanmanız daha romantik bir görünüm kazanmanızı sağlayacaktır. Kıyafetinizin yakası kapalıysa da böyle bir model tercih etmeniz daha ideal olacaktır.

SADE SEÇİMLER

Daha günlük bir model arıyorsanız, sevgilinizle birlikte gezip aktiviteler yapacaksanız fotoğraftaki gibi sade bir tercih yapabilirsiniz. Saçlarınıza fön çekip alt kısımlarını maşaladıktan sonra alttan toplayabilirsiniz. Eğer kıyafetinizin yaka kısmı açıksa ya da dekolteliyse bunları ortaya çıkarmak için bu modeli üstten de yapmayı tercih edebilirsiniz. Yine bu saç modeline benzer düz saçta at kuyruğunu da tercih edebilirsiniz.