V-NECK Cream boyun ve boyun hattı için toparlayıcı ve sıkılaştırıcı 5. güç!
GÜZELLİK

V-NECK Cream boyun ve boyun hattı için toparlayıcı ve sıkılaştırıcı 5. güç!

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Kasım 2020

Valmont, ilk defa V-NECK CREAM için en yeni teknik özelliklere sahip olan iki AWF5 serisinin formülünü birleştirdi: Sıkılaştırma ve kırışıklık karşıtı bakım bir arada.

Baştan çıkarıcı etkinin merkez üssü. Boyun ve dekolte duyuları karma karışık eder! Kadınlığı simgeler, duygusal çekiciliği parlatır ve en göz alıcı mücevherlere bir çerçeve olur.



Valmont'un sıkılaştırma ve çizgi toparlama etkinliği kanıtlanmış AWF5 serisi, şimdi yoğun bir boyun ve boyun çizgisi bakımı için cildi yeniden dolgunlaştırırken aynı zamanda çizgi ve kırışıklık düzeltiyor. Özellikle ince, yağ açısından düşük ve sık sık UV ışınlarına maruz kalan, boyun ve dekolte çok kolay yıpranarak geçen zamanın ihanetini ortaya çıkarır.

İlk defa, V-NECK CREAM / V-BOYUN KREMİ iki AWF5 serisinin her bir ürününün kendilerine has tüm sıkılaştırıcı ve toparlayıcı özelliklerini de birleştirerek tasarlanıyor!

SADECE VALMONT'TA…
V-NECK Krem'in ani ve uzun süreli sonuçları Valmont'un özel kanıtlanmış toparlayıcı AWF5 kompleksinin eseridir. Bu kompleks Valmont'un imza içeriği Üçlü DNA ve Lipozomda RNA ve hücresel Kozmetik teknolojilerinde kullanılan değerli aktif içerikleri en yüksek değerde içerir…
Valmont markasının sahibi ve CEO'su Sophie Vann Guillon, ürünle ilgili düşüncelerini; "Gözle görünen sıkılık ve kırışıklık karşıtı etkisiyle bilinen AWF5 Kompleksi, artık boyun, çene hattı ve dekolte bakımında da yerini alarak moda ve mücevher dünyası için de heyecanlı bir alkışı hak ediyor. Yaşasın kadın olmak!" şeklinde ifade ediyor.