2021'de Göreceğimiz Renk ve Kahkül Stilleri
GÜZELLİK

2021'de Göreceğimiz Renk ve Kahkül Stilleri

En azından konu saç olduğunda 2021'de işleri değiştirmenin zamanı geldi. 2020'nin çoğunu kendi evinizde saçınızı boyayarak, keserek ve rötuşları yaparak geçirdik, bu yüzden yeni bir saç kesimini, rengini veya stilini denemeye zamanımız yoktu. 2021 için en

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Ocak 2021

60'lar

Yüzün etrafındaki yumuşak katlarlarla eşleştirilmiş düz kahküller, dikkati doğrudan gözlere çekecektir.

Daha önce kahkülleri düşünmüş olabilirsiniz. Şimdi tam zamanı. Bu yıl her şey 60'lardan ilham alan seksi ve göz alan kahküllerle ilgili olacak.

Bu yıl 60'lar havası her zamankinden daha fazla ama yine de tamamen rocker bir şıklık ile kahküller de hareketli.

The Queen's Gambit

2021'de Instagram'da her yerde kızıl kahküller ve 60'lardan ilham alan saçları göreceğiz. Buna Queen's Gambit etkisi diyoruz.

Kıvırcık ve Klasik Düz Kahkül

Kahküller sadece düz saçlı olanlar için değildir. Kıvırcık saçlarda özellikle eğlenceli ve seksi görünürler.Kıvırcık kahküller dikkati gözlerinize getirir, bu renkli ve metalik farla gölgeler yaratıp oynamaktan korkmayın.

Düz, küt bir kahkül, sabit kesimler gerektirdiği için bakımı zor olabilir, ancak asla modası geçmeyen bir kesimdir.

Deneysel Renkler

Beklenmedik gölgeler, doğal renkli teller etrafında özellikle çarpıcı görünüyor. Profesyonel bir renk uzmanı, koyu renkli saçları zarar görmeden açık sarıya açmaya yardımcı olabilir, bu nedenle koyu renklerde gerçekten ortaya çıkabilir. Pembe vurgular, bu trend için denemesi en kolay gölgeler arasındadır. Renk, birçok cilt tonunu tamamlar ve solurken hala iyi görünür.