Gözde'nin diyet şifreleri
LIFESTYLE

Gözde'nin diyet şifreleri

Gün 3: Acıkmamak ne güzel şey!

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Nisan 2011

Güne o kadar geç başladım ki tüm gün doğru düzgün konuşmadım bile… Ama Dukan'ın kitabında dediği şey gerçekleşiyor sanırım…

3. günden sonra acıkmayacaksınız demişti. Gerçekten bugün diğer iki güne göre çok daha iyi bir performans sergiledim.

2 öğün yedim, sabah ve akşam. Ama hiç acıkmadım. Çok mesudum :)

Sabah annemin kepek galetasını fırında unutması şahaneydi… Buram buram yanık kokusuyla uyandım… Ama iyi ki yanmışlar yoksa ben akşama doğru ancak uyanırmışım herhalde…

Gece geç saatlere kadar çalıştım. Merak edenler olursa söyleyeyim. Ben şimdilik freelance çalışıyorum. Ve zamanımın çoğunu evde geçiriyorum. Sürekli bilgisayar başında ve çalışarak…

Sabahtan akşama gün nasıl geçiyor anlamıyorum bile. Zaten bu evden çalışma olayı ile de son senelerde fazlasıyla kilo aldım. Yani öyle evden çalışıyorsun keyfin gıcır diye düşünmeyin oldukça zor!

Düzenli bir öğünüm yok. Millet öğle yemeğinde ben kahvaltıda! Akşam yemeği yok, akşam abur cuburları var… E o zaman da kilo almak kaçınılmaz!

Dün akşam sevgili ile görüşmemizden bahsedeyim birazda… O da annem gibi bu yolda iyi ki benimle beraber. Benden çok daha fazla hikayeleri var onların :) Bazen "siz yazın benim yerime, bu ne yahu" diyorum.

Neyse, Avm'nin altını üstüne getirdikten sonra ben bu sene çok moda olan pembe ve lacivert olmak üzere iki tane Espadril aldım kendime. Bol bol mini etekler ile streç kotlara baktım. "Siz şimdi burada durun çok kısa zaman sonra benim olacaksınız" diye fısıldadım onlara geçerken…

Sonra gittik bir Cafe'de oturduk. Ben sütlü kahvemi içtim, sevgilim her zaman ki gibi çay!

Ve bana yaptığı saçmalığı o kadar ciddi ve madur bir şekilde anlattı ki öldüm gülmekten… Dün şirketteyken karnı acıkmış öğleden sonra. Dukan'ın formülü olan günde 1,5 yemek kaşığı kepeği yoğurdun içine döküp yemek istemiş. Fakat yoğurdunun bitmek üzere olduğunu fark etmemiş :) 1,5 yemek kaşığı kepeği yoğurda boca edince bakmış olacak gibi değil, ayran yapmaya kalkmış.

Tabi o kepekler sulu yoğurdun içinde misket gibi olunca, içerken bööö bööö diyerek şirketi inletmiş. Benden herkese tavsiye olarak yaz dedi bende elçiye zeval olmaz diyerek yazıyorum. Aman ha kepekli yoğurttan ayran yapmaya kalkmayın. Bütün yediklerinizi boşa çıkarırsınız alim Allah :)

Sevgiliden tavsiyeler ile bugünü sonlandırırken açlık hissetmemek ne harikaymış diyor ve içeri doğru dizimi izlemeye halay çekerek gidiyorum :)

Gözde