Bradley Cooper'dan Oscar yorumu
LIFESTYLE

Bradley Cooper'dan Oscar yorumu

Bradley Cooper, Oscar'da En İyi Yönetmen Ödülü'ne aday gösterilmemesinin ardından ilk kez konuştu, "Utandım ve işimi yapamadığımı hissettim" dedi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Şubat 2019

Lady Gaga ile başrolünü paylaştığı aynı zamanda yönetmenliğini üstlendiği A Star Is Born filmiyle gündemden düşmeyen Bradley Cooper, Oscar'da En İyi Yönetmen Ödülü'ne aday gösterilmemesini değerlendirdi.

Bradley Cooper, A Star Is Born için En İyi Yönetmen kategorisinde aday gösterilmediğinde "utandığını" söyledi. Oprah Winfrey'in programına konuk olan 44 yaşındaki ünlü oyuncu, Oscar adaylığı hakkında bilgi edindiği an darmadağın hissettiğini belirtti.

"New York'ta bir kafedeydim ve telefonuma baktım, yapımcı kuruluştan tebrikler geldi ve ne için aday olduğumuzu söyledi. Bana kötü haberi bile vermediler. Utandım, çünkü işimi yapmadığımı hissettim." Cooper, oyuncu arkadaşı Lady Gaga ve ekibinin mükemmel bir yönetmen olduğunu bildiklerini ve bunun için minnettar olduklarını söyleyerek diplomatik bir cevap aldığını açıkladı.

24 Şubat'ta sahiplerini bulacak olan 91. Oscar Ödülleri'ne A Star Is Born (Bir Yıldız Doğuyor) filmi 5 dalga aday gösterildi. Bradley Cooper, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Uyarlanmış Senaryo dallarında aday olurken, Lady Gaga, En İyi Kadın Oyuncu ödülüne aday gösterildi. Bir Yıldız Doğuyor, En İyi Film ve En İyi Orjinal Şarkı dallarında da Oscar için yarışacak.