Manolo Blahnik sergisinin süresi uzatıldı
LIFESTYLE

Manolo Blahnik sergisinin süresi uzatıldı

The Wallace Collection, Manolo Blahnik sergisini popüler talep nedeniyle yaklaşık iki ay uzattı. 1 Eylül’e kadar sürmesi planlanan sergi, 27 Ekim'e kadar devam edecek.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Ağustos 2019

Manola Blahnik küratörlüğünde Londra, The Wallace Collection'da sergilenen An Enquiring Mind sergisi tasarımcının fantastik ayakkabılarına ev sahipliği yapıyor. Blahnik'in Sofia Coppola'nın filmi Marie Antoinette için tasarladığı şeker pembesi ayakkabılar, yağlıboya tablolar, heykeller ve müze koleksiyonunda sergilenen mobilyalar 27 Ekim'e kadar ziyarete açık.

11 Haziran'da açılan sergi The Wallace Collection ziyaretçilerinde yüzde 30 artış sapladı. İspanyol ayakkabı tasarımcısı Blahnik konuyla ilgili "Ne harika bir sürpriz, serginin başarılı olması beni heyecanlandırıyor. İlahi bir ortaklığa mükemmel bir son." dedi.

Müzenin direktörü Dr. Xavier Bray, vitrinin genişletilmesi kararının popülerliğinin bir kanıtı olduğunu söyledi. "Manolo Blahník ile ortaklığımız müzeye yeni izleyiciler getirdi ve mümkün olduğunca çok sayıda ziyaretçinin Manolo'nun çarpıcı tasarımları ve The Wallace Collection'ın hazineleri arasındaki bağlantıları keşfetme fırsatı olmasını istiyoruz" dedi.