Yeni Even Skintone Illuminator
ÜNLÜ STİLİ

Yeni Even Skintone Illuminator

Saklayacak hiçbir şeyinizin olmadığını hayal edin

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Aralık 2011

Yeni Even Skintone Illuminator, Estée Lauder'ın anında etkili ilk Serumudur. Cildinizdeki kızarıklık, güneş lekeleri, siyah noktalar ve cilt renk tonu eşitsizliğini anında gözle görülür biçimde azaltır.

YENİ Idealist Even Skintone Illuminator yoğun yapılı hassas serum yağ içermez, Kanıtlanmış hassas formülü tüm cilt tipleri için etkilidir. Anında parlaklık için cildinizin ışıldamasına yardımcı eşsiz Üçlü Optik Teknoloji'si devreye girer. Serum aynı zamanda cilt renk tonu eşitsizliğinin bütün izlerine etki etmek için gözenek oluşumuna ve renk tonu eşitsizliğine karşı, tahrişe karşı güçlü anti-oksidan içerikli üç aşamalı kompleks, güçlü ve eşsiz CorrectTone Teknolojisini içerir. Şimdi bütün cilt tipleri inanılmaz derecede aydınlık, renk tonu eşitliği olan ve kusursuz görünümlü hayallerindeki gini ışıldayan bir cilde sahip olabilirler – hem de hızlı bir şekilde.

Kızarık görünüm anında azalır, cildiniz daha ışıltılı görünür. Klinik testlerde ürünü düzenli olarak kullanan kadınların %64'ünde gözle görülür biçimde daha eşit bir cilt renk tonuna sahip olduğu kanıtlanmıştır – Sadece 2 Hafta İçerisinde. Zaman içerisinde cildiniz çok daha aydınlık, ışıltılı ve eşit bir cilt renk tonuna sahip olun.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

İlandır.