Nostaljik şarkıya "cover" öpücüğü!
ÜNLÜ STİLİ

Nostaljik şarkıya "cover" öpücüğü!

Son yılların en başarılı DJ- prodüktörü Hüseyin Karadayı, Burcu Güneş'in yorumladığı Türk Sanat Müziği şarkısı "Bir Sevgi İstiyorum"u yeniden coverledi. Şimdi şarkının klibi de hazır!

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Eylül 2012

Zeki Müren'den Emel Sayin'a kadar birçok ünlü ismin seslendirdiği unutulmaz şarkıya yıllar sonra hayat veren Hüseyin Karadayı ve Burcu Güneş, şarkının ve klibin gördüğü büyük ilgiden çok memnun. Yönetmenliğini Murat Onbul'un üstlendiği klipte yabancı model Milica Markovic ile bir Japon dövüş sanatı olan kendo yapan Hüseyin Karadayı, tüm zamanların en çok sevilen şarkılarından olan "Bir Sevgi İstiyorum"a yepyeni bir yorum kazandırdığı için büyük mutluluk yaşadığını şu sözlerle ifade etti:

"2008'de çıkardığım 'You Dance from Turkey' albümümde yine bir Türk Sanat Müziği aranjem vardı. O sıralarda annem Çırağan Korosu'nda rahmetli Necdet Tokatlioglu'nun ögrencisiydi ve sözleri Halit Çelikoğlu, bestesi Necdet Tokatlıoğlu'na ait olan 'Bir Sevgi İstiyorum'u benim kendi albümümde cover'lamamı istemişti. Şarkının yeni düzenlemesiyle yıllar sonra Burcu Güneş ile kesişmesi çok güzel oldu."

Şarkıyı yeni albüm çalışmaları sırasında seslendiren ve cover düzenlemesi için Hüseyin Karadayı'ya başvuran Burcu Güneş de ortaya çıkan sonuçtan çok memnun: "Yıllardır çok sevdiğim, bir gün albümümde okumak istediğim bir şarkıydı. Albümdeki okumalar esnasında bir de cover düzenleme yapsak dedik ve aklımıza Hüseyin Karadayı geldi. Aradık hemen, o da şarkıyı çok sevdiğini söyledi. Bunun üzerine seslendirmesini bitirdik, sonra Hüseyin 3 ay çalıştı ve bu şarkıya yıllar sonra yeniden 7 den 77'ye herkesin dinleyebileceği ve gençlerin de sanat müziğimizi tanıyıp seveceği harika bir düzenleme yaptı... Şarkının ayrıca bir sürpriz versiyonu da kendi albümümde olacak."

Ritmik altyapısı ve güncel sounduyla modern bir yoruma kavuşan "Bir Sevgi İstiyorum"un şu anda sadece Kral Pop TV ve sanal ortamda izlenilebilen klibi çok yakında bütün TV kanallarında yayınlanmaya başlayacak.